RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de juliol 21, 2008

----------------LES 12 HORES DE SALT by Laury----------------


Doncs sí senyors, aquest cap de setmana la marxa ha arribat a la nit Gironina en forma bicicleta. L'equip Alpros i BiciAventura s'han presentat a competir a les 12 hores de Salt i jo mateixa i més sóla que la una, a animar-los. Per sort la Noe està per allí d'animadora tambe i ens hem fet companyia.


En arribar varem veure de seguida que la participació no era molt gran i així va ser, era com estar en família, més o menys ens coneixiem tots.

A les 20.00 en punt del Dissabte varen donar la sortida i de seguida en Ribi es va possar al cap devant del grup, seguit per el Robert, que va estar tota l'estona trapinjan-li els talons. En Carras una mica més enllà amb l'Epic i seguin-los el Kore i una mica més enrere la Super ( i única) Bisonta Carol.Anaven passant les hores i despres de la primera volta que va ser de 28 km la resta eren de 18 i pel que jo podia escotar dels corredors i malgrat que els primers varen doblar de seguida a la resta, semblava que era dur, doncs hi havia una rampa que pujava força i despres una trialera que per la nit feia una mica de por. No canviava res, en Ribi el primer, el Robert allà mateix i la resta igual.Com estava allí, podia veure als corredors que anaven a les seves carpes a apuntelar la llum i jo allí ajundant, aguantan les llums, primer el Carras, despres el Bomber de Blanes, despres en Gorka de Bici Neñe i tots feien el mateix, primer possar brides i brides a la llum i despres agitar la bici com si fos un batut, em va fer molta gràcia, doncs els tres varen fer exactament el mateix. Mentre anavem embridan les llums m'explicaven la història de la baixa, que si el Epic m'ha hagut d'enllumenar tota una volta, que si he hagut de portar la bateria a la boca, que si la llum enlluenava el cel.....

En començar la quarta volta, apareix el Kore per allí que es retira. I les hores segueixen passant, jo m'envaig a dormir, m'he enxufat a la tenda de la Carol, sé que no vindrà a dormir encara que ella l'ha preparat per si de cas, li pispo la esterilla i a dormir. Em llevo a les 6.00 del matí, i escolto al grup de Bike Ñeke que diuen que els primers segueixen el ritme de la primera volta, que van com boixos..... m'afanyo a sortir, i veig passar al Carras volant, i al darrera l'Epic, no fan cara de "perjus"...jejeje....., ostres, ostres quina emoció, com aniran? ....... el Ribi, segueix primer, el Robert, ha petat el canvi i ho ha hagut de deixar, quina mala sort, anava super bé, la Carol, encara segueix voltant, em diuen que el Carras va tercer, ostres que bé, estic molt contenta per ells.... i a les 7.15h, tanquen l'arribada perque no donguin més voltes. Apareix l'Epic, i més tard el Carras amb la bici de la Carol, ¿? ha trencat la cadena i el tronxacadenes i la Carol en un acte de solaridaritat, li ha deixat la bici perque pugui acabar la carrera. Al final Ribi primer, Epic quart, Carras cinqué i Carol primera femina...... Toooooomaaaaaaa !!!!!!. Com a curiositat puc explicar que el Bomber de Blanes a les 6.00 h del matí estava ja dutxat i vestit amb roba de carrer i en un rampell de boixeria, es va tornar a canviar i va pujar a la bici per fer una última volta ..... ( hi ha coses que em costen d'entendre....jejeje.....). També els comentaris de molts corredors referent a que era la primera vegada que estaven tantes hores a sobra de la bici y que havia estat molt dur. FELICITATS A TOTS ELS CORREDORS --------------Fotos de les tantes.....

L'arribada del Carras

El pódium de la Carol


Foto de tots els corredors que estaven allí a les 8.00h del Diumenge.


l