RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de juliol 13, 2008

ESTRANYA OBSESSIÓ
By Charlie!

Des de que el Miki va proposar fer una ruta per Collserola passant per les 7 torres de vigilància, que no sóc el mateix. Va néixer una estranya obsessió en mi, tant si vaig en cotxe prop de Collserola o en bici que no paro de buscar alguna torre que se'ns hagués passat per alt, però no, les vam fer totes. Però jo no paro de buscar-ne i com que ja he estat en totes les de Collserola, he ampliat horitzons.

Pel Parc de la Serralada Marina en tenia clitxades un parell, així que ahir dissabte pel matí de manera improvisada fart de sempre voltar pel mateixos llocs, vaig endollar-me l'MP3 carregat dels Beatles i vinga, a torrar-me sota del sol a per torres, tooooma festival!!!

La meva sorpresa va ser que al sortir per Ciutat Meridiana en vaig veure una que no coneixia a l'altre costat del riu i sobre de Santa Coloma, quina il.lusió! Aquesta la deixaria per la última conquesta del dia, primer a per les dues segures; en La Coscollada (466m) i en el Turó Galzeran (485m).

En la font del parc del costat de casa vaig veure una imatge de pau i tranquil.litatLa torre que no tenia controlada!! (Puig Castellar 303m)La primera en caure desprès dels rampots de la cantera, a La Coscollada (466m)

Al fons es veu la següent torre, de del Turó Galzeran (485m)Un alegre sender del GR92 abans de La Conreria

Turó Galzeran , la més lluny del dia, més enllà ja no es veia cap més. La gràcia de les torres és que com a mínim en veus dues, però en aquest cap més cap al nord no es veia cap. Preguntant a uns guàrdies forestals m'ho van confirmar; al Parc de la Serralada de Marina (on estava) només hi ha 3 torres i al Parc que ve a continuació cap al nord, el Parc de la Serralada Litoral, em van dir que no tenia torres metàl·liques. Jo en recordo una d'un cop que vam anar amb el Ribi i la Noe, però potser allò ja era el Parc del Montnegre i el Corredor.Tornant cap a Collserola la torre "nova" del Puig Castellar (303m)Una mica més aprop....I al tornar a Collserola el contakm's encara marcava massa pocs kilòmetres, així que em vaig anar a fer un Tibidabo des de Torre Baró... i de camí vaig passar per sota de la torre del Turó de Valldaura, aquesta ja estava al bote de l'altre cop!Una bona estirada de cames preparant la TransAlp de la setmana vinent on els 34ºC de màxima una mica més i em maten en la puta pujada de la cantera!

Per cert, algú més coneix alguna torre més?¿?¿?¿!!!!!

Etiquetes de comentaris:

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE DESCENS

Maçanet de Cabrenys
Dissabte 19 Juliol


De part dels Senglanassos, més info aquí [+]!!!!!!!!!!

l