RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de maig 20, 2008


OPEN L´ESQUIROL (7 de 7)


Res companys! S´ha acabat l´Open. Em sembla que l´última vegada que el vaig còrrer va ser fa 13 anys…….OSTIA!!! En aquella época Bahamontes era una jove promesa, les rodes eren de fusta i les barrites les feiem a casa premsant cacahuets!!!! També crec que jo era bastant més ràpid a sobre de una bici.... La veritat es que no se com m´he deixat enganyar….algún cabroncete! Pero ha estat bé! De la carrera de dissapte el millor de tot el casi motín de més de dos o tres corredors per no còrrer…..ja,ja! Més de un devia pensar “como ese se apunte le corto el brazo”!!! Es conya, pero la veritat es que la cosa estava fea. Res, que ens apuntem tots i poso el xip d´acabar i punto, soc incapaç de patir quan hi ha fang, per més que apreto el botó de “sport mode” no s´activen els mecanismes! Suposo que no portar guants i les rodes de sec tampoc ajuda.De totes maneres, crec que em vaig pasar de modosito….en el km 1 crec que ja anava….no se…..aproximadament…….. ¿l´ultim?! Així que vaig apretant una mica, per almenys acabar amb dignitat! A la segona volta em trovo a The Psyco que portava una bona pájara mental i després de fotre-li 4 crits anem fent fins a meta animant-nos, royo palique! …Ell treient-me temps a les pujades i jo a les baixades…. En resum…. El resultat una merda, peró m´ho he pasat a lo grande! Aquest matí he mirat les Classificacions Finals del Campionat i oh! Sorpresa he acabat 10é Élit! Bueno, para un petao como yo no está mal……….

P.D. No n´hi han fotos de la carrera perque la fotografa estava amb un gos dintre d´una furgo! Que es pot fer durant dos hores a dintre d´una furgo amb un gos????


P.D2: Ojito al look "me voy de pesca" de Ro!!!!

Etiquetes de comentaris:

l