RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, de maig 08, 2008

10 – 11.05; 24 ORE DI FINALE (ITALIA)
by Charlie!

Aquest cap de setmana la secció ultrafondista de l’AlpcrossTEAM marxa a còrrer les primeres 24Hores de la temporada, les 24 Ore di Finale a Italia que formen part d’un campionat de 7 proves, quina sort tenen aquest italians !
Els soferts pedaladors som el Ribi i Charlie! que com sempre correrem en la modalitat d’individual (amics quan caminem, rivals quan pedalem!), a rebentar la patata 24 hores nonstop, el somni que segur tots sempre hem tingut com a mínim un cop en la vida (.... si, no? .....tralaralààààà!!!!!).

La diferència principal amb les anteriors 24H, és que aquest cop anirem amb asistència tècnica i moral que a sobre és mecànic de bicicletes pata negra, ni més ni menys que el David d’Espaibici, un paio d’esperit tranquil i lliure però afamat d’aventures; fa uns dies va tornar de la Titan Desert amb el seu projecte Priscilia que tantes hores i il.lusió va dedicar-hi, però que per desgràcia no va sortir del tot bé per problemes aliens d’una baixa de darrera hora a menys de 12 hores abans de marxar al Marroc i que el crack de l’Arnau sense preparació i amb una bici desconeguda i tant especial va fer la substitució precipitadament i ja se sap, les coses precipitades no acostumen a sortir com un s’espera. Des d’aquí l’animem perquè continui endavant amb el projecte Priscilia, algún dia segur que reinarà el desert, és el seu destí! Ara ens acompanyarà en la nostra agonia italiana, no es va poder resistir a la temptació de fotre’s un autèntic gelatto di xocolatta i clar, aquests es troben a italia, te que vindre per collons.

El planning d’avui és quedar al vespre en un descampat sinistre i fosc d’un lloc desconegut amb un contacte secret per buscar productes màgics i desprès anar a recollir la furgo de lloguer. Demà divendres a les 6:30h del matí passarè a buscar el David, desprès anirem a buscar el Ribi a Cabrera i ja posarem el cotxe a ritmobisonte direcció amunt. El darrer cop que vaig anar a Italia també va ser amb el Ribi i en cotxe per anar a l’Ironbike que va ser un tremendo festival, espero que aquest cop com a mínim ens ho passem igual de bé. No se si aconseguirem guanyar o pujar al podium que és el nostre objectiu, però si no ho fem qui quedi al nostre davant haurà de patir i agonitzar molt, no ho posarem gens fàcil, no anem de passeig, no estem de vacances, que no estamos tan mal, que no les embauquen, que a muchos de ustedes me los están embaucando, AL LORO!!!!

I dilluns ja amb la feina feta anirem tornant cap a casa, si queden forçes i conservo la mitja neurona prou lúcida i haurà crònica de sensacions, resultats, fotos i el que faci falta, de moment anar mentalitzant-se i amb les butxaques plenes de ganes, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer!!!

Etiquetes de comentaris:

l