RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, d’abril 30, 2008

BISONTE TEAM FENT LES ESPANYES!!!

Doncs si, aquest cap de setmana llarg de 4 dies 3 dels descerebrats de la grupeta Bisonte farem una gira per les espanyes profundes. Els elegits serem el Ramonet de la Costella, el Big Kore i jo mateix, el Robert.

El pla de viatge és:

  • Dijous: El Ramonet a Tossa a còrrer Caixa Girona, el Kore a la Trencacames amb el Carras i jo per Collserola ben d'hora per després fer de marujo. Per la tarda agafarem la mega-furgoneta del Ramone i tirarem direcció a Valverde del Camino (Huelva).

  • Divendres: Arrivada a Valverde i reconeixement de la zona.

  • Dissabte: Cursa "5ª RUTA BTT MARATHON CIUDAD DE VALVERDE" a les 8:30h del matí. Per la tarda sortida en direcció a Madrid.

  • Diumenge: Arrivada a Madrid per veure la prova de Copa del Món XC. Per la tarda sortida direcció Barcelona ja amb el deures fets i ansiosos per anar a treballar el dilluns!!! :-(

En definitiva, que el cap de setmana serà complert. Tindrem de tot. Dues curses (jo no) en les que el Ramonet treurà el fetge intentant guanyar al Morata i l'Isma a Tossa i al Francisco Mancebo a Valverde.

l