RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, d’abril 20, 2008

19.04 BREVET 300KM (Manresa)
by Charllie!

A les 4:00AM sona el despertador, sort que ahir vam anar a dormir bastant d'hora! Carreguem els trastos al cotxe i cap al PCBonavista on a les 6:00AM comença la brevet i hi ha 128 torrats preparats pel suicidi colectiu. Amb puntualitat extrema es comença de nit, la Carol i jo sortim una mica més tard per "problemes" logístics, però què millor que una bona rebentada de cames per atrapar a la grupeta del davant tot just a les primeres rampes del 6% que ens porten a l'Alt de Maians. Mentre avanço a la gent em dóno compte que molts porten entrepans al maillot, cosa que mai abans havia vist... tindrè res a veure jo amb aquesta moda o casualitats de la vida?

Allí davant de tot hi ha la creme de la creme, com el Ribi, el Xavier Novell, més tard apareix l'Eugeni, el Domi, els germans Octavio i moltes cares conegudes. Per espavilar una mica la gent que fa cara de dormida l'AlpcrossTEAM regala un cambi de ritme... al km20 a l'Alt de Maians sóm una petita grupeta d'uns 10 ó 12 que ja desprès amb una mica més de calma anem fent fins al primer control al Pla de Santa Maria (km 74,78).

Just quan estem sortint del control arriba una gran grupeta, per sort nosaltres ja em fet els deures de signar el carnet de ruta i pixar, així que anem per feina. Quan passem per Valls veiem a un dels germans Carnisser caminant pel carrer, un parell de cracks del mtb, nosaltres continuem fins a Alcover on comença la primera dificultat sèria del dia, un port (30,3km - 796m) que ens durà fins al Coll de l'Arbarca passant abans per Prades. Feia dies que li donava voltes al recorregut i al perfil i pam! aquest era el lloc pre-escollit per fotre el pal, atacant en pujada davant un port de 30km i faltant encara 210km per arribar acabar, visca!!!

Faig un canvi de ritme i només em segueix el Ribi i un dels Octavio (uf! no recordo els noms, confirmo que pedalar tant fa perdre la memòria, jejeje!) que aguanten uns km's però acaben cedint i m'escapo en solitari. El port es va suavitzant a mesura que es va acabant i vaig com un tiro, així que corono i comença la baixada per una carretera fantàstica. En un repetxó prop d'Ulldemolins quan estic a punt de coronar veig que el comença a pujar una petita grupeta d'uns 5 ó 6, els porto un bon troç, la cosa pinta bé. Finalment arribo a La Granadella on signo el carnet de ruta i sense parar a res més continuo.

Els següents 20km són un autèntic trencacames, un constant pujar i baixar agreujats pel vent. Tot el dia que porta bufant (per sort no plou!!), però d'una manera discreta, però des d'abans de passar pel control anterior ja comença a molestar. No ve directament de cara, però fa que sigui més dur, cosa que desmoraliza bastant sobretot quan ja deixo la muntanya enrera i entro a la carretera llarga picant amunt i amb vent que em té que portar a les Borges Blanques. Aquí penso que s'ha acabat l'escapada segur que una grupeta va més ràpida que un de sol, però no afluixo i per sopresa meva arribo a les Borges Blanques i mirant enrera a la carretera no veig ningú! Amb la moral reforçada encaro el troç pastelón d'Arbeca, Belianes, St. Martí de Malda i arribo al tercer control al Coll de la Portella (Km221) on quasi tampoc paro.

El proper control ja és a Manresa, abans toca pujar a Sta. Coloma de Queralt, per la carretera més sorprenent de Catalunya. En uns 25km el pals kilomètrics s'inicien uns quants cops... km1... km2.... km12... km1!!! deu ser que cambiem de comarca i de nom de carretera i vinga, tornem a començar.... km1.... km2... km5.... pam km1 un altre cop!!! I així més vegades, és entretingut, així tinc que anar calculant quants km's em queden per arribar tot fent sumes i restes, és de collons. Finalment arribo a Sta. Coloma i per primer cop bufa el vent de cul!!! Desprès cap a Igualada, Ódena i la guindilla final, l'Alt de Maians per l'altra banda del matí, no puja gaire i s'acaba fent a plat, però la única motivació són les tremendes rampes de baixada per l'altra banda exceptuant una pujadeta tallarotllos... i finalment el cartell que anuncia Manresa, fantàstic, ara només queda arribar al local del PCBonavista per acabar, ho he aconseguit, desprès d'una tremenda cavalgada solitària de 210km he arribat el primer, visca!!!!!

Al cap de 15 minuts arriben els "torticulis", els cabrons que m'han fet estar girant el cap enrere tot el puto dia i rebentant la patata perquè no m'agafèssin, sort que són bona gent, jejeje!!!! El Xavier Novell, l'Eugeni, un company seu i un dels Octavio. I 15 minuts més tard el Ribi i l'altre Octavio. Arribo a les 16:23h i fins quarts de 10 que no marxo va arribant gent esglaonadament, però... què collons foto a Manresa esperant? Doncs com que la Carol va acabar la brevet200 molt fresca... doncs a per la de 300km, a "lo grande", amb l'agreujant que el dijous va caure en moto i té els genolls i cames todaces! Aquest cop arriba més cansada però ho aconsegueix... quan dieu que és la de 400km? I eh! va arribar ben escoltada pel Xavi Cortés que aquest any per feina no pot entrenar gens, un altre mite de les brevets, amb un parell de PBP's a les cames!

RESUM:
10:23:16h
*(2007-> 11:32:59h; 2006->11:55:00)
305,6km **(2007-> 307,5km)
29,7km/h *(2007-> 28,3km/h)
4.210m ***(2007->3.085m)

Amb el Xavier Novell a l'acabar, encara fem prou bona cara!

Etiquetes de comentaris:

l