RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, d’abril 11, 2008

COPA CATALANA BARCELONA - BIKE SHOW
DOS DIES ABANS
by Charlie!Aquesta tarda he quedat amb l'Arnau que ja ha tornat de l'altre costat del bassal i pam! quina sorpresa, mireu quin carro porta, quina enveja, quina salibera a la boca, què cabróóóónnn!!!!!
Amb un amic seu que ara no recordo el nom (i quina novetat, mai recordo els recordo!), la Mercé Pacios, el Cristian de Tribike (aquest cop no ha vingut amb el cotxe/moto!) i alguns més que ens hem trobat hem fet un parell de voltes. Abans però pam! l'hem pillat infraganti, jejeje.... el Robert que venia de treballar en bici que ja plegava desprès de fer quatre voltes!!!

Més tard han aparegut el Miki i la Núria i encara hem fet unes voltes més fins que la pluja ens ha fet parar. I amb la pluja també ha aparegut l'Spaguetti Power com un cargol, també és mala sort.
El circuit, segons l'organització, és de 7km però de moment sense estar totalment marcat més que per cintes verticals no arriba aquesta distància ni de bon troç, ara caldrà veure quantes voltes ens fan fer per dintre del bosc per fer la distància. Com l'any passat no te cap punt tècnic, només unes curves de pujada empedrades que tallen el ritme, una rampota abans del mirador que trenca els pulmons i les cames i poca cosa més, la duresa resideix en la velocitat en que es va, a ritme de cursa a mort. Amb el gust de sang a la boca i la mirada ennuvolada es farà duríssim, però ja és això, visca!!!
I demà si el temps ho permet tornarem per acabar de veure les traçades... ens veiem allí?¿?¿?¿!!!!!!!!!


l