RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, d’abril 02, 2008

HEM PERDUT UNA CURSA MÍTICA!!
(100km de les Guilleries)

Molt males noticies per els bikers a qui els agradin les curses molt i molt dures, aquest any no hi haurà la més que mítica 100km de les Guilleries. Per mi i per a molts, una cursa de les més dures que és fan a Catalunya i segurament de la península. Després de molt buscar per internet algun enllaç d'aquesta cursa, he pogut recuperat un telèfon de l'any passat a on ens han donat la mala noticia (Aquest any no és fa la cursa). La veritat és que aquesta pèrdua deixa un buit molt importat a la agenda dels Bisontes i de ben segur a la de molta gent.
Esperem que la organització de la cursa s'animi per a propers anys a tornar muntar aquesta moguda, que sempre ha tingut molt de renom i s'havia convertit en un referent per posar-nos a prova.
Els motius que han fet que aquest any no és faci aquesta cursa, és la feinada que comporta i la gran quantitat de gent necessària per organitzar-ho amb garanties, segons m'han explicat després de 15anys de molta feina, aquest 2008 ja no ha pogut ser.

l