RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de març 31, 2008

COPA CATALANA INTERNACIONAL - Corró d'Amunt

by Ro

Quin cap de setmana. Em podria haver quedat a casa i no s’hagués notat gens.
A priori el cap de setmana prometia molt. El dissabte una crono (la primera de ma vida) i el diumenge cursa. Tot dins de la Copa Catalana Internacional que es feia a Corró d’Amunt. Si no en tenim prou amb els fieras d’aquí ara ens els porten d’importació!!!
El dissabte al matí vaig pujar amb el Kore i allà ens vam trobar amb el Ramone, el Charlie!, el Miki i la TNT. Vam fer unes voltes de reconeixement al circuit (pestoso a la primera volta i millor a mida que passaven les voltes, però molt trencacames) i a esperar que fossin les 15:15h per que sortís l’ordre de sortida.
A mi em va tocar a les 17:03h, just darrera del Miki. El Ramone, el Carras i el Kore una mitja hora abans per que no van puntuar a Banyoles (que si estaba de gira por américa con Bisbal, que si pillé la fiebre amarilla, que si me di un golpe en el dedo gordo del medio...). El Charlie! va decidir d’anar a fer fondo i, després de fer 3 voltes al circuit, va marxar fins a BCN tot seguint el Meridià Verd... diu que li falta fondo!!!
De la resta de gent sols se els temps que van fer per que no els vaig veure ja que estava escalfant. Em criden i estic entre el Miki i el Guillem Pujols (SUB21 de l’Ambisist que es convertiria en el meu amic, :-( ).
Surt el Miki, 30 segons més i surto jo. A tope tiuuuuu!!! Pulsómetre traient fum, les cames apunt d’explotar i ostres!!! Però si venia el pujadot!!! Ai, ai ,ai, em quedo clavat, se me’n va la roda del davant a un reguerot poso peu a terra i em caic enrera. M’aixeco i m’ajuda un espectador de Bicisprint alhora que sento el Tomàs Misser que m’anima dient el meu nom ¿? Surto pitant (corrents perque la cadena no entra) deixant-me l’orgull per allà tirat mentre m’atrapa i em passa el Guillem Pujols. Segueixo, l’atrapo i el passo i ja fins a meta on faig un estratosfèric crono de 11’ 26,78’’. Per que us feu una idea aquí van els temps d’alguns:
1-Segio Mantecón: 09’20,41’’
7-Isma: 09’47,57’’
41-Diego “hippie” 10’37,22’’
42-Miki: 10’39,02’’
43-Karpas: 10’40,59’’
44-Ramone: 10’41,00’’
49-Molpla: 10’42,98’’
81-Anna Villar: 11’06,34’’
99-Carras: 11’20,36’’
108-Ro: 11’26,78’’
112-Kore: 11’36,11’’
A la merda tot el dissabte perdut a Corró d’Amunt!!!!

El diumenge es presenta amb millor pinta per que hi ha qui diu que hem de fer 5 voltes per tal de complir el reglament UCI (això és el que es va dir a la reunió d’equips tinc entès) i a mi m’afavoreix, però al final es veu que els de la organització han d’anar a veure les motos i passen de tot. Total “sols” 4 voltes que el primer, el mateix del dissabte, el Mantecón, es berena en 1h i mitja de no res.
La meva cursa és, premeditadament, de menys a més. Passem pel repecho de la muerte i recullo l’orgull que em vaig deixar el dissabte allà tirat. Veig com el Miki, el Ramonet, el Noel Trillo i els BigMat (Ivan Segarra i Xavier Bosch) se’n van. Jo no faig cap intent de seguir-los. Poso la marxeta i vaig fent, que la cosa pinta dura de collons!!! Em trobo l’Isma amb el seient petat i l’hi ofereixo el meu per veure si jo em podia retirar (jejeje) però no el va voler... cagüentó!!! Més endavant veig l'Argelaguer que va fos i es retira...


Croquetaman


Passen les voltes i entre ànims de la gent, fotos i demés se’m fa molt curt. A la meitat de la 3ª volta poso el “turbo” (que nadie se ria coño!!!) i al principi de la quarta ja començo a passar gent. Al Xavier Bosch, a l’Enric Forn (Òdena) i a la zona de pedres al meu amic d’ahir el Guillem Pujols. El passo i entro tant enxufat a la baixada que em foto un superman de tres parells de collons. Duia terra fins i tot sota la cinta del pulsòmetre. Res, sols he perdut alguns segons i he guanyat alguna rascada. M’aixeco i segueixo darrera del Pujols quan comença la pujada de pista pel costat de les vinyes i llavors se’m fica la cadena entre els radis i els pinyons... perfecte. Desmunta la roda, col·loca la cadena, torna a muntar la roda... em passen els que jo havia passat i algun més...i segueixo. Arribo al prat on estaven el Dr. Power, l’Alkon, el Tiko i algú més i veig passar al Ramone que gairebé ja arriba a meta. A mi encara em queda una pujada i una baixada per arribar on és ell. Faig la pujada i a dalt de tot pam!!! Se’m torna a ficar la cadena entre radis i pinyons però intento ficar-la en marxa... res. M’he d’aturar... perfecte. Desmunta la roda, col·loca la cadena,... merda, no puc treure la cadena. Al forçar intentant ficar-la en marxa s’ha quedat feta un bunyol. Em toca acabar el que queda a peu...
A la merda tot el diumenge perdut a Corró d’Amunt!!!!

Ramon buidant el bidó per treure pes mentre ho observa el Carles Valls (retirat).
Miki

Quan arribo el Fcesc, capo dels Alpcross, m’informa del bon resultat del Miki (Fuori di Clase = castigado sin recreo) i del Ramonet i al cap de poc arriba el Kore. El Carras havia de marxar a la Xina i per això no va córrer i crec que el Charlie! anava tirant cap allà per fer una mica de fondo. Em sembla que van quedar a Xangai...
Kore finalitzant

Tot recollint el Ramone veu que tinc la puntera del canvi torçada. Suposo que degut a la caiguda, així que aquesta setmana tocarà fer una visita a Biciaventura per recollir una puntera nova (o millor dues).
Menció especial a l’aparició del Gran entre els grans. El mític Artur Prat que si no es Veterà 40 poc li falta i va córrer en Èlit. Em va passar al final de la primera volta i ja després el vaig anar mantenint relativament a prop fins que pasó lo que pasó.

Classificacions [+],[+]
Fotos by Totgas Jr. & Alkon & Infobiker (moltes gràcies)

l