RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de març 28, 2008

MÉS CURSES FORA DE CALENDARI!!! by Ro

Actualitzat 29/03/08

Doncs si, encara que sembli impossible, el ja de per si molt atapeït calendari Bisonte encara s'ha de completar amb 2 perles.

Les dues cauen aprop de casa (relativament) i van destinades als que no tenen intenció de morir únicament per deixar de pedalar (això de les Brevets s'ha de saber portar...). Aquestes propostes van destinades als que volen morir veient com la patata els surt per la boca.

Per que dic tot això? Doncs per que el mateix cap de setmana de la Brevet 200, el dissabte 5 d'Abril, tenim una esplèndida cursa de Les Grans Clàssiques de carretera a Sabadell on hi haurà tota la flor i nata del ciclisme de carretera i pel que he pogut anar llegint a diferents blogs també hi haurà bastanta representació biker, i pel diumenge 6 d'Abril hi ha cursa d'Open d'Espanya XC a St. Gregori (Ramon quan hi vagis et donaran el trofeu de les 6 hores, jajaja).
Qui s'hi apunta? A una? A les dues? A Sabadell + Brevet?

Una tercera perla digna dels Bisontes més fanàtics és una cursa de Marathon. Però no un Marathon dels de Copa Catalana, sinó de la Copa Andalucia MTB.
Es tracta de la
5ª Ruta BTT Marathon Ciudad de Valverde
, de 95 km, a Valverde del Camino (Huelva), on he estat aquesta Setmana Santa.El nivell de segur que serà de l'estil del de Copa Catalana Marathon... Sols fa falta mirar el
rànquing de la RFEC
per veure que molts dels primers són Andalusos.

Qui s'apunta a aquesta tercera perla?

En Kore, en Ramonet i un servidor ja l'hem apuntat al calendari!!!

l