RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de març 11, 2008

06.03 PREPARANT LA TEMPORADA
by Charlie!

Aquest diumenge i havia Open de Barcelona i Caixa Girona, però aquest any en principi no participarè en cap d'aquestes curses de donar voltes com un hamster com diu el Ro. L'objectiu són curses de 24 Hores, la TransAlp i la BPB, així que toca agafar fondo i res millor que cascar-se 227,9km, la majoria d'ells amb el Ribi i la Noe.
Surto de Barcelona fins a Vilassar on em trobo amb la Noe i Ribi i per la carretera de la costa fins a St. Feliu de Guíxols. Desprès de fer tota la carretera de Tossa de Mar a St. Feliu a roda d'un autocar i tragar fum, fem una xispa i cap a l'interior amb em boscada inclosa; Llagostera, Cassà de la Selva, Riudellots de la Selva, Vilobí d'Onyar, Sta. Coloma de Farners, Riudarenes, Hostalric fins a Cardedeu on ens separem. Ells creuen la Serralada Litoral i ja estàn a casa, a mi encara em queda arribar a Barcelona per la carretera de la Roca acompanyat del vent de cara.
En total 08:16:11h i un estona de pluja, està comprobat, el dia que passo dels 200km sempre em plou, és una merda!
I per la tarda amb el Ribi fem una altra inscripció a una cursa de 24 Hores (en categoria individual) i ja van tres de moment (Italia, Portugal i Madrid) amb altra una encara per confirmar dates (Vitoria-Gateiz). El que seria la òstia seria fer-ne una altra per fer una manita, ja veurem si cau alguna més.... l'AlpcrossTEAM està "sedientu" per agonitzar!!!!!

10/11.05 -> 24H Finale (Italia)
14/15.06 -> 24H Lisboa (Portugal)
28/29.06 -> 24H Madrid (Espanya)
??/??.?? -> 24H Vitoria-Gasteiz (Euskadi)

l