RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de març 04, 2008

RAMON EL RODAMON / Cahuita-Costa Rica by Ramonet.

En aquests tres dies últims m'han passat tantes coses que ja podria fer un llibre o una pel·lícula.

Primer de tot dir que ja estic al Carib, la part que mes m'agrada del que he vist de Costa Rica, aquesta part encara no esta tan explotada per el turisme com el Pacific, a mes no esta tan ple de gringos, però em sembla que no trigara molts anys a canviar.
Bueno al tema, jejeje, resulta que jo vaig fer nit a Puerto Limon, la ciutat mes important de la costa caribenya, una ciutat lletja per que si. Amb un gran port de mercaderies, o sigui molts mariners i gent de mal viure, però bueno la ciutat també te la seva gracia ja que la resta de Costa Rica es molt diferent.
Així que jo vaig sortir de Limon direcció Puerto Viejo on seria la meva ultima parada abans d'entrar a Panamà, però a 40 kms de Limon em trobo un control policial que em demanen el passaport. Jo com a bona persona els hi ensenyo, comencen a mirar i resulta que no esta el segell d'entrada a Costa Rica, esta el de sortida de Nicaragua però el de Costa Rica no.
Després de buscar i buscar no apareix, jo ja els deia que vaig entregar el passaport, però la jefa d'allà que en aquells moments anava amb mallas rosas i una samarreta de tirants, i no era pas joveneta, mentre fregava el terra amb un coco va decidir de detindre'm.
Doncs ja em veieu jo assegut en una tumbona durant 5 hores veient passar els cotxes i jo sense poder agafar la meva bici i moure'm, em van donar dinar, que va cuinar la jefa, jeje, vaig veure la tele, de tot...
A la fi al cap de 4 hores d'esperar arriba un pick up de la policia de Cahuita, els tios em fan pujar la bici darrera el pick up, m'esposen, m'asseuen al seient de darrera i amb el radiocasset amb musica de bachata a tot volum em porten fins a la comisaria.
Un cop a la comissaria em trobo amb l'únic policia amb una mica de sentit comú, ell també al·lucina de com l'altre m'ha detingut per aquesta parida, però el problema esta en que la detenció no es pot aixecar fins el dilluns, això era dissabte, per que immigració esta tancada al cap de setmana.
De mentres em porten a una merda de gàbia, que ni als gossos a Barcelona estan així, tot de ciment ni un seient, ni lavabo ni res, assegut a terra amb tot ple de chinches, per sort hi ha un altre noi Nicaragüenc, el Nicolas, a ell l'han agafat de la manera mes tonta, feia un any que estava a Costa Rica il·legal treballant.Això si almenys vam passar unes hores entretingudes amb l'altre explicant acudits i tot, fins que se'm ocorreré de demanar fer una trucada. El poli amb sentit comú em deixa, i llavors truco a l'ambaixada espanyola, però clar es dissabte i esta tancada, per sort hi ha una noia amb el mòbil que es la que esta d'urgència. El poli també truca a una amiga seva catalana que viu aquí a Cahuita des de fa 4 anys i va vindre immediatament també a la comissaria.Al cap d'una estona va trucar el consol espanyol a la comissaria va parlar amb el poli i desprès amb mi i em va dir que agafes el mobil. Així que vaig tornar a la gàbia aquella amb el mòbil mig camuflat.Des de llavors l'ambaixada espanyola en 3 hores ho va solucionar, a mes m'anava trucant a la gàbia per anar-me informant de com estava el tema, ja que era molt fàcil que m'hagues de quedar tancat fins dilluns.
Per sort a les 8 del vespre després de trucar un de molt de dalt de Costa Rica em deixant anar, els Policies flipaven, fins i tot van trucar a la imbecil que em va detenir per explicar'li la que els hi havia liat. Això si tremendo una comissaria per dins, jejeje, això si que no ho veuen els turistes, de Cahuita no he vist ni la platja però conec a tot el cos policial, i res de pagar, tot gratis.Però els cabrons d'immigració que son uns ineptes m'han fet tornar a la frontera que ells no em van sellar i a sobre em van deixar entrar en el país il·legal, això m'ha suposat mes de 20 hores de viatge amb bus, 2 dies de viatge, de locoss!!! La bici la deixo a casa de la catalana, la Olga, i amb 4 coses m'en vaig amb el bus.
Creuar Costa Rica en un dia també tota una aventura però ja seria massa rollo, nomes dir que fins i tot he perseguit un bus que s'escapava amb un taxi il·legal a 140 kmh tot fent ralli per Sant Jose.Ara ja tinc el meu passaport sellat i demà ja sortiré d'aquest maleit país, però encara que sembli una locura ha sigut divertit i tot.La bici li ha tocat dormir durant 2 dies, ahhhh quines ganes de rebentar la patata!!! La bandera de darrera es el meu nou Gadget. jejeje. Estava tirada per la carretara.

Etiquetes de comentaris: ,

l