RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de gener 23, 2008

RAMON EL RODAMÓN - Sant Cristobal de las Casas (Mèxic) by Ramonet.

Tremenda la pujada d'avui 65 kms de pujada, per anar de 450 mts fins els 2500mts. Per anar fins a Sant Cristobal de las Casas desde Tuxtla hi ha o la carretera vella o l'autopista, l'autopista es de pagament i t'estalvies 20 kms i només puja fins els 2200, però es super avorrida, tota recte. Jo he elegit la carretera i no m'he arrepentit gens, la carretera super tranquil·la (un cotxe cada 5 minuts mes o menys) i molt ben asfaltada, la pujada se m'ha fet curta i tot.Demà descansaré, basicament penso fer el "vago" per Sant Cristobal que desde Oaxaca que no he parat ni un dia d'anar amb la bici.O sigui que demà ja penjaré alguna foto del poble que està ple de mochileros, jo després de passar per mil llocs on dormir he elegit una especie d'alberg on comparteixo habitació amb un japo i 3 o 4 persones mes, espero que hem deixin dormir, sinó... Això si 3 euros amb esmorzar i tot, mes economic ja no es pot demanar.

Ara com es moda fer autofotos jo també m'apunto. Aquí pujant el port, fa dies que no m'afeito.

Aquest paio l'he vist en l'únic pont que creua la carretera amb l'autopista, el primer cicloviatjer que he vist. El tio es yankee i va sortir d'Oregon fa 4 mesos. Ara a Sant Cristobal es trobava amb 3 companys mes per anar fins a Chile, jo encara aniré fins a Palenque per entrar a Guatemala per un altre lloc, però com ells van cap al Sud ja ens hem donat els correus per que a partir de Guatemala si pedalegem junts algun dia (ell fa uns 60-80 kms al dia, o sigui menys que jo).

84 kms.

6:29:00 h.

13,1 km/h mitja.

Etiquetes de comentaris: ,

l