RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, de gener 17, 2008

RAMON EL RODAMÓN -Camarón (Mexic) by ramonet

Estic a Camarón, un "pueblucho" que l'únic que te es una carretera que el creua, bueno i internet, que això no falta a enlloc, o sigui que poca feina un altre dia... que bo es tindre hores per no fer res.
Demà arribaré al Pacific, encara hem queda pujar algun portet, però la majoria de baixada.
Avui encara mes calor, casi les ultimas 3 hores a 38 i 39 graus. Em sembla que ja m'estic acostumant, perquè no tenia una grans sensació de calor, de totes formes començo a semblar un descendent de Moctezuma amb el meu color de pell.
A vegades alguns camions i autobusos et saluden amb clàxon o amb la ma, deuen pensar, "Gringo huevon!", però avui un tio s'ha ficat al meu costat i em feia fotos, ha parat i resulta que el tio es mexicà , amb el seu cotxe ha anat fins a Panamà i ara tornava cap a Mèxic df, al veure'm ha donat la volta per saludar-me, el millor o pitjor es que m'ha dit que es l'únic cicilista que ha vist¿¿??? no vull pensar que sigui l'únic pillar que hi hagi tant pocs ciclistes fent aquest recorregut.

94 kms
4:30:00 h
21,7 km/h mitja

pd: avui no hi ha fotos, el internet es mes lent que... jo amb alforges.

pd2: Aqui va mes ràpid. Aquest es el paio, la cosa blanca que es veu al peu de la foto es el seu cotxe.

Etiquetes de comentaris:

l