RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de gener 16, 2008

RAMON EL RODAMÓN (Mitla - Mèxic) by Ramonet

Després d'ahir descansar avui m'hagues tocat fer quilometres, però he preferit fer 60 kms i para a Mitla, ja que si volia dormir en un llit hagués tingut que fer 150 kms, i passo.
He calculat i encara trigaré una setmana fins arribar a Chiapas, pensar que en bus en una nit t'hi porten tot dormint...
Avui no tinc massa coses a explicar, la carretera ben aburrida, tota plana, ben asfaltada i amb el millor, una "cuneta" tan ample com un carril i tota ben neta, m'ha donat temps a escoltar per el meu mp3 l'ultim concert del Lluis Llach tot cantant.
A partir d'aquí la carretera ja es fica per la serra i suposo que em tocara pujar algun port de muntanya.Al fer pocs quilometres m'ha donat temps per dinar ben assegut, netejar la roba, i pasejarme per el poble, hi han també unes runes però de moment no las visitaré, de moment ja en tinc prou de caminar, que tinc les canondale que ja toca la cala per tot arreu.La vida contemplativa a la carretera (poca feina...).

Avui m'ha tocat fer netega, tot serveix d'estenedor al "lavabo"

avui:

60 kms

2:48:00 h

21, 3 km/h de mitja (em sembla)

Etiquetes de comentaris:

l