RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de gener 15, 2008

RAMON EL RODAMÓN (Oaxaca - Mexic) by Ramonet

He arribat a Oaxaca, ciutat bastant turística, es per això que avui m'he passat el dia fent de turista amb camara de fotos i tot, això si, esglésies no en penso visitar cap.Aprofitaré per descansar una mica de bici que porto 3 dies una mica "durillus", el pitjor ahir.

En el meu plànol de carreteres ja veia que em tocaria pujar una muntanya, però no m'imaginava que seria d'aquella manera. El port dels mes "pestosos" que he fet mai, des d'abaix es veia el que semblava el final però un cop i un altre al arribar al teòric final apareixia una altre muntanya mes alta.
En un d'aquests punts 2 nois parats amb el seu pick-up els hi vaig preguntar si ja acabava, em van dir que ja només quedava mitja hora (ja portava 20 kms de port), jo crec que em van veure tan apurat que em van invitar a un tros de sindria.Al final el port 40 kms de llarg, o sigui 4 hores de pujada.Per sort els últims kms fins Oaxaca per la Panamericana fent parades a cada lloc de menjar i omplint el diposit a base de quesadilles i cocacola.
Avui com he dit de turista, visitar el Monte Olban menjar com un rei en el mercat un pollastre amb arrós i xocolata ( a veure si guanyo el perdut aquests dias) i donar voltes per la ciutat.
Com a tot el mon el centre no te molt a veure amb les afores. El centre sembla el típic poble de cases baixes, això si totes molt ben cuidades, en canvi ahir que venia amb la bici les afores esta fet un cristo, llavors no se si el centre es un decorat, jo casi em quedo amb els poblets que passo amb la bici que son mes autèntics, es clar si no viatges amb bici no crec que mai arribessis a parar en aquests poblets.

El portet d'ahir, aqui només portava la meitat, eiii! la gran bici observant la vall.

Avui he vist al mateix Indiana Jones(passat de pes) explorant les runes. Gringos!

PD: No havia ficat els quilometres del dilluns.

121 kms

7:30:10 h

16,3 km/h de mitja ( ni a collserola fent trialeras)

Etiquetes de comentaris:

ACABAR UN TOUR AMB PA I AIGUA?

Aquí va un interessant article sobre si és possible o no acabar un Tour sense ingerir cap tipus de medicament ni suplement vitamínic. Nótícia extreta de La Vanguardia.
Llegir la notícia [+]

l