RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de gener 14, 2008

RAMON EL RODAMÓN (Mèxic) by Ramonet

He arribat a Caucatlan (em sembla) un poblet que no crec que trobeu en els mapes que es bastant petit (com la Roca mes o menys). Avui em pensava que no arribaria, però he arribat, en reserva això si.
Ja he flipat al preguntar al sortir a un tio com anar cap aquí, el tio em mirava com si estigues boig em deia "Guate la federal esta muy estropeada" (posar accent mexicà) em deia que anés per l'autopista, a sobre es de pago, no m'imagino al peatge amb bici pagant.
La carretera molt guapa això si ni un tros pla tot puja i baixa, i alguns trossos que estaven pitjor que la carretera de las aiguas, per sort poc trafic, o sigui que l'entreteniment era anar esquivant els craters de la carretera.
Per la crònica del Robert veig que allà fa un fred de collons, però em sembla que ja tinc enveja, avui he arribat a 36º, la meva pell es vermella com una gamba.
123 kms
5:45:00 h
22 km/h mitja

El meu "puesto de mando" en aquest moment estava pujant (10 km/h i 34º). La merda de mapa 120 kms no son ni 5 cms. Quina agonia!!!!

Etiquetes de comentaris:

l