RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de desembre 18, 2007

Preparació del viatge(1era part) by Ramonet

Com de curses no puc explicar massa aniré explicant el que ocupa bona part del meu temps lliure abans del 10 de Gener, el dia que surt el meu avio cap a Mèxic. Avui ha tocat que em deixin com un colador, he anat al centre de malalties tropicals a que em fiquin les vacunes que em faltaven, ara el meu cos es immune a la febre groga, febre tifoidea, tetanus (la unica que tenía) i Hepatitis A, la malaria i el dengue m'han dit que a centreamerica no es molt activa, bueno espero no comprovar-ho, i que de la ràbia si em mossega un gos millor que vagi a la capital a que em vacunin, jo per si de cas he comprat un "auyentador de perros" a veure si funciona millor que les pedres que portava per Perú.


Per el que respecta a equipatge aquesta es la meva ultima adquisició el fogonet Trangia d'alcohol, es per una sola persona, no penso cuinar cada dia però així no seré tan dependent de trobar un lloc on menjar. El millor que només pesa 330 grams amb cassola i tot, el pitjor que l'alcohol per cuinar es mes lent que una tortuga.

l