RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de desembre 05, 2007

BARCELONA-PERPINYÀ-BARCELONA 2008
Dos anys desprès torna la BPB en la seva segona edició. En l'anterior el Ramonet i Charlie! vam estar donant-li als pedals 26:23hores Non Stop per fer els 622km.... aquest any esperem tenir més representació!!!
**
**
I aquí el recorregut:

COPA DEL MÓN 2008 VALLNORD (ANDORRA)Rebut per mail:

Copa del Món de MTB a Vallnord Bike Park 2008:

COMMENCAL Bicycles i Vallnord Bike Park us anuncien l’acord pel qual Commençal i Vallnord Bike Park col.laboraran en la organització de la Copa del Món 2008, incloent les modalitats XCO, DHI i 4X i que es celebraran els dies 30-31/5 i 1 de juny de 2008 a Andorra!

COMMENCAL Bicycles es converteix doncs en un dels seus patrocinadors oficials, en concret serà la marca de bicicletes oficial de l’event. No podia ser de cap altra manera donada la llarga trajectòria de relació que existeix entre ambdues empreses.

Estem segurs que aquest acord serà molt beneficiós pel bon desenvolupament de la proba així com per a la promoció del MTB a Andorra i els Pirineus.


Més infomació aviat a: http://www.vallnordbikeparkworldcup.com/

l