RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de desembre 02, 2007

BIKEGORGUINA - OH! ÉS EL GRAN ÑEKE

Per anar escalfant motors, avui part dels Bisontes (Charlie!, Carras, Ramon i jo mateix l'Epic), hem anat a fer una pedalada a Vallgorguina, a la més absoluta patxorra, tot s’ha de dir. La idea era pujar amb el tren fins a Sant Celoni, correr la pedalada, i baixar a Barcelona amb la bici per la serralada del Litoral, però no sempre surten les coses com un voldria, i avui no ha estat possible, ja de bon matí el elements se’ns han girat en contra.
Un cop a Vallgorguina i amb el cotxe ben aparcat, ens hem inscrit a corre cuita, i ens hem posat entre la multitud, sense presió. Tant el Charlie com jo hem experimentat que se sent quan donen la sortida y comences a pedalar tot xerrant amb el company, que lluny queden aquelles sortides fulgurants que et feien posar el cor a 199,999 pulsacions, de fet ja ens queda ben poc per tornar-hi, el Campionat de la Selva està aquí mateix.
Després d’uns kilòmetres, ens hem trobat al Carras i el Ramon que han sortit per davant nostre, i hem anat xino xano fins a la meta, fins i tot ens hem permés el luxe de parar als avituallaments, quina passada!.
Un cop a la meta i agafant ben fort la preuada botifarra, ens hem retrobat amb el nostre manager d'aquest any 2007, el gran Ñeke (el del mig de la foto) que ens ha "apadrinat" tota aquesta temporada. Els Bisontes li hem portat els colors de la seva botiga, suant-los i fent-los pujar fins a dalt del podi en més d'una ocasió.
.

l