RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, d’octubre 22, 2007

ESCALADA A MONTJUÏC By Ramonet

Aquest diumenge ja per acabar de rematar la temporada jo i el Robert hem anat a morir a l'Escalada a Montjuïc, cursa de carretera mítica entre las mítiques, una de les meves preferides i el millor es que feia 8 anys que la corria. Jo encara estic en la mateixa categoria que llavors, no per que no em faig vell sinó per que encara em penso que soc jove.En un principi jo pensava anar sol ja que la resta de bisontes no son massa amics de curses de carretera (covardes!! jejeje) però en un moment de "locura" del Robert es decideix a apuntar-se a l'escalada, i el millor es que per veure el circuit va el tio el dijous amb la seva bici de ciutat amb una caixa de fruita al darrera (20 kg de bici)a pujar per els rampots aquells. Com diu ell l'entreno del follet tortuga (es que Bola de Drac va marcar molt la infància del Robert.)


Així ens presentem a la cursa com sempre abans que estiguin les inscripcions obertes, per variar, jo tinc el dorsal 1, no per ser bo sino per que soc un "ansias" i em vaig inscriure el primer, jejeje, encara que sigui per impressionar jo vaig tot content amb ell, a mes es del tamany just per tapar el ...

Una mica d'escalfament i a la sortida, de la cursa poc a explicar, es que si vaig per sobre de 190 pulsacions el cervell em perd la funció de la memòria. L'únic que recordo es que cada pujada anàvem mes ràpid (son 3 voltes) fins la ultima que la feina vaig tindre per arribar a dalt, per sort estaven els meus pares emocionats que sinó pujo amb el funicular que hi havia al costat.


Després de la cursa a cobrar el super premi, sort dels premis de las curses que sinó no podria menjar cada dia, i també sort del Isma que sinó ni m'enracordo de cobrar com de costum.Un cop canviat a veure una mica els "profis" tot comentant la jugada amb el Maki, Francesc & company i Robert. Sobretot content que ara em toca una mica de vacances i de 15 dias de ni tocar la bici. jejeje.
Classificacions:
Ramon Sagués: 8è General - 4 rt Elit.
Robert Soley: 21è General - 12 è Elit.

l