RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dissabte, de setembre 22, 2007

L'esquivador de pluja no funciona
(o comprovació de que la jaqueta Ñeke no encongeix)Avui he probat de quedar amb el Charlie! per sortir amb la flaca, però m'ha dit que havia quedat amb el Ribi (grande, grande) per fer les 2 hores de resistència d'Olost (juas, juas, juas, veure post del Charlie!, juas, juas, juas). Això ha fet que al no haver quedat amb ningú hagi sortit super tard. Em sembla que he vist tots els dibuixos animats haguts i per haver i veient al 3/24 que no hi havia previsió de ploure he decidit que ja era hora.

A les 12:43 h sortia de casa i m'he aturat a Medina a comprar unes càmares de carretera pq a la sortida amb els Barna Powers vaig punxar i ja no tenia més càmares.

He anat direcció Ripollet i he vist que no feia gaire que per allà havia plogut, però el cel no estava gaire tapat, així que jo he anat seguint per Polinyà, Sentmenat, Castellar del Vallès (punt 1 de la gràfica) i després he seguit més xino-xano cap a Gallifa. Un cop he arrivat a dalt del portet he començat a baixar i he aixecat el cap... Mare de dios!!! Però si no es veu res està tot negre!!! He fet un parell de quilòmetres i ha començat a ploure de mala manera i jo sense xubasquero ni Gore-Tex ni res de res. Sols la jaqueta del Ñeke. He decidit donar mitja volta intentant deixar enrera el núvol (per dir-li d'alguna manera), però fins que no he tornat a arrivar a Castellar del Vallès no ha deixat de ploure. Quina kk que m'he fet en la baixada. La bici no frenava gens i les pastilles anaven desapareixent per moments. M'he recordat de la Brevet 300 que vaig fer amb el Charlie! en la qual va ploure durant els primers 200 km i que vaig arrivar a Manresa amb la maneta de fre tocant el manillar i frenant amb el petit marge de pressionar la maneta contra la cinta del manillar. Però res a veure, he acabat xop igual, però ha durat molt menys.Al final 103,5 km en 3:26 h i la comprovació de que la jaqueta del Ñeke no encongeix,... així que ja la podeu rentar!!!!


2 HORES DE RESISTÈNCIA (JAJAJA!!!) D'OLOST
per Charlie!
Divendres al vespre em truca el Ribi per si vull fer equip amb ell a les 2 hores d'Olost per demà dissabte a la tarda.... de rivals a companys d'equip, fantàstic!! Ara a qualsevol cosa li diuen resistència, amb 2 hores ni em escalfat les cames.... doncs ja veieu als reis de les 24 hores fent relleus com tontos durant dues hores! Truco al Ramonet, també s'apunta, però ell ho farà en individual.
Abans d'arribar a Olost, a Vic, plou a bots i barrals, però a Olost no només deixa de ploure, surt el sol i tot, el circuit tampoc està gaire enfangat. Sobre un circuit de 3,5km gens tècnic i força rodador, quasi a les 17 hores em començat a donar voltes.
Res a resaltar, només que em rebentat el pulsómetre durant dues hores, així dues hores. Al final el Ribi i jo em quedat 3er de la nostra categoria i 5ens de la general, no està malament per uns tragamilles com nosaltres. El Ramonet ha fet 1er individual i 10é de la general, però a l'entrega de premis s'han equivocat i li han donat la copa a un altre. Hem reclamat i s'han donat compte que s'havien equivocat, la copa li havien donat al que havia quedat últim, jajaja!!!
Com que no han pogut recuperar la copa, ja li enviaràn a casa, però tú, això és com el Pereiro i el Tour, li han tret la glòria de pujar al pòdium i això no té preu, el dany moral i econòmic és irreparable!!!!
I demà el Ramonet i jo tornem-hi a la càrrega, cap a St. Viçens de Castellet, ens espera el circuit Anbaso, viscaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

l