RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de setembre 03, 2007

6 HORES DE RESISTÈNCIA EN BTT
(SANT GREGORI - GIRONA)

Dissabte 8 de setembre a les 15h començarà la cursa, on naturalment el BisonteTEAM estarà llargament representat en diverses categories:
En individual (Ramonet, Robert i Charlie!) i en equips de 3 (Carras, Epic i Xaxi).
.
També hi haurà la mítica ClacaBisonte que ens estarà donant ànims sense parar durant les 6 hores mentre la resta ens estarem rebentant les cames, pulmons i cor perquè sí, perquè ens agrada, perquè som així, porque lo valemos, punto y pelota!!!
.
I desprès? Segurament l'Epic, coneixedor d'aquella zona, ens voldrà dur a sopar en alguna masia delicatessen de les seves!!! O millor en algún bareto del casc antic de Girona on recordarem alguna cançó dels Sopa de Cabra com el Carrer dels Torrats..... els nostre carrer!!!!!!!
.
Ha arribat una altra nit al carrer dels torrats
pero avui he sentit a dir que tu te n'has anat.
Uiiieeeee em va lligar corrent
Uiiieeeee el temps em va lligar corrent.
.
Vas agafar en un moment un tren que no ha parat,
la vida, amb els ulls tancats, pots perdre en un forat.
Uiiieeeee em va lligar corrent
Uiiieeeee el temps em va lligar corrent.
.
Guarda a la nevera el sentiments o et faran mal,
si els dies es tornen negres, freda has de tenir la sang.
Uiiieeeee em va lligar corrent
Uiiieeeee el temps em va lligar corrent.

IV COPA GIRONINA DE BTT.- Bescanó 2 de Setembre 2007
(By Epic l'home biodiesel long life)
.
Aquest cap de setmana els Bisontes hem fet moltes curses, després de que el Ramon i el Charlie!! fotesin canya a la Copa Catalana d'Andorra el dissabte a la tarda, encara els hi van quedar ganes de repartir llenya a Copa Gironina del diumenge pel matí, (estan com una pu.. cabra).
La resta de mortals ens varem conformar en pujar el diumenge a Bescanó, i vam fer el que es va poder, així doncs els assistents érem:
RAMON, CHARLIE!!, XAVI (l'escalador), amb la NEUS, CARRAS, i jo mateix l'EPIC, amb la gran presencia de les nostres cheerleaders, la JUDIT, la LAURY i el KORE que aquest cop mirava els braus darrera la barrera (rajaooo!!!).
La cursa era un trencacames pujadeta, baixadeta, pujadeta, baixadeta i tornem a començar, no hi havia cap pujada llarga a on pogués desplegar tot el meu potencial, sort que la resta de Bisontes van fer millor paper. A destacar el carreron del Xavi que ens va arrencar les pegatines al Carras i a mi.

La classificació és la següent:
  • RAMON SAGUES - 5é - 1:20:56 - Impresionant!!!
  • CARLES BERNAT - 25é - 1:25:48
  • XAVIER DIAZ - 39é - 1:29:50
  • XAVIER FERNANDEZ - 40é- 1:30:00 - Que puntual!!
  • CARLES SOLÀ - 65é- 1:35:04 - Petaoo!!!
  • NEUS BALAGUER - 129é- 1:53:23- BRAVO, GRANDE!! NEW BISONTA!!!!

.

BARRANC DE LES ANELLES 8 d'agost (by Epic, l'home biodiesel)
.
Localització – Catalunya expropiada per els Francesos i els Espanyols en el tractat dels Pirineus l’any 1659, en el que els Catalans no ens van consultar una merda!!!
.
Assistents – Kore, Carol, Carras, Laury, Charlie!, Judit i jo mateix, l’Epic, l’home amb més neurones que el Charlie!, acompanyats dels Bombers Kim i Dani amb la Georgina.
.
La crónica encara no la tinc a punt.
.


.


.

.
.
I el millor de tot, aquí teniu el Charlie el Conquistador, el Gran, el Magnanim, el Pilos, des de que ha tornat de l'Ironbike el tio no s'ho té cregut ni res. GRANDE! GRANDE!

l