RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, d’agost 27, 2007

6 HORES DE DE ST. FELIU DE CODINES
VICTÒRIA DELS "PEQUES"

by Charlie! el potaxunga temporal

Encara amb el genoll convalescent de la PBP (tinc la crònica quasi a punt!) vaig anar a fer d’asistència tècnica/moral, de fotògraf, d’aguador i del que fes falta (menys sexe) a l’equip més baix en alçada de tots, però al més GRAN també de tots.En equips de 4 corria una selecció del més fi i selecte de cada casa; Ribi (Barnapowers/Alpcross), Maki (Bike Tandem), Urikane (Tribike) i Ramonet (BikeÑeke/BisonteTEAM).
I clar, amb aquesta selecció només es podia acabar amb victòria, això sí, molt treballada. El tercer classificat quedava lluny, però els segons van donar molta guerra, desprès de 6 hores només els vam treure 40 segons, però el gran John Tomac ja ho va dir (tothom dret, paraula de Déu): “no importa guanyar per una dècima o per una hora, el que importa és guanyar”. FELICITATS CHAMPINYONS!!!!!!!!!!
Sobre un circuit molt curt (1,4km) amb una mica de tot però poc de tot, van anar donant voltes fent relleus sense parar a un ritme frenètic amb una mateixa bicicleta.

Alguna cosa a destacar? Doncs sí. El Maki, ara conegut com MakiGuiver, ens va ensenyar que quan un no té arandeles separadores de disc, amb un cartró i unes tisores s’en poden fer unes de collons. Això si, si plou l’invent a pendre per cul, per sort no ho va fer! També destacar que en la avantpenúltima volta el Ribi es va quedar sense llums (es corria de les 18 a les 24 hores) a la bici, moment de pànic general, sense llum ets home mort i els del darrera els teniem de soplanucas ben aprop. Vam respirar quan el vam veure arribar amb les llums enceses, es veu que només s’havia deixat anar un cable. Destacar la tremenda truita de xorís amb pa amb tomàquet que em vaig fotre en un bareto del poble. L’Epic, Pollo, Laura i Carras tampoc es van quedar curts amb les seves truites i butifarres amb formatge! Destacar la quantitat de gent que vam aparèxier per allí; a més dels mencionats bisontes i bisontas, l’Arnau, Beth, Dr. Power, Jaiek, Ebis, el gran Miki, Mari, Molpla, Belén i molts més que la meva mitja neurona no em deixa recordar els seus noms, un festival de la óstia.
Bé, no només corria el PonyTeam, en categoria individual teniem un pilot de cares amigues; el Francensc “Ironbiker” va fer segon en categoria individual per darrera de la màquina del Carnisser. El Wizard i Bardem també van estar donant voltes preparant l’inmiment Volta a la Cerdanya i la Noe va tenir la mala sort de caure i trencar el canvi de pinyons en les primeres voltes.


l