RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dissabte, d’agost 18, 2007

PBP: VOLEU SABER PER ON VAIG?
(by Charlie!)
Com sempre es fa tard, quin desastre, no tinc temps de penjar els passos de temps estimats pels controls com volia fer..... gggggrrrrrr!!!!!
Bé, si cliqueu sobre d'aquest link: [PULSA AQUÍ!] i poseu el meu número de dorsal (1545) on diu "Track the frame number" us apareixerà la meva posició on-line en la cursa.
De moment no està operatiu, així que no sé quines dades hi ha, però suposo que dirà l'hora en que he passat per cada control i l'hora de sortida de París. Aquesta és molt important, no se surt tots a la vegada, es surt de forma escalonada cada 15 minuts en pilots de 500 persones. El temps comença a contar des del moment en que se surt cada participant (portem un xip), no el temps del primer en sortir.
De totes maneres faré l'impossible per sortir en la primera parrilla, dilluns 20 a les 20 hores per poder situar-me davant de tot des de bon principi i així fins que aguanti, que espero que sigui a París un altre cop abans de 50 hores!!!
Ens veiem a la tornada, hi haurà crònica bisonte!!!!!!!!!
Hasta la Victoria Siempre!

l