RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, d’agost 13, 2007

CAIXA GIRONA- Mont-Ras- by Ramonet

El diumenge a Mont-Ras es va disputar la ultima cursa de Caixa Girona, la resta de bisontes tancats per vacances menys el Charlie que mes li val no fer curses d'aquestes que sinó la setmana vinent es morira si ha de fer 1200 kms de la Paris Brest Paris, o sigui que un altre cap de setmana a córrer sol.
Caixa Girona el que mola es que comença a les 10h a mes vaig dormir a Tossa, així que jo a les 8h ja estava allà, per poguer fer una volta de reconeixement abans.Collons quina volta mes llarga, 10 kms, ja pensava que no em donava temps a inscriure-m.
La sortida com últimament jo malament, el pitjor es que es fot un embut de collons, com puc vaig avançant, em serveix de consol que tinc el Trayter davant meu, però el tio avança el doble de ràpid que jo.Així segueixo tot encegat avançant a gent a les pujades i a les baixades intentant no perdre temps, fins que en una corba la roda de davant em fa una patinada que em va d'un pel de no llepar el terra. Maleïda sorra de platja, el el pitjor.
Això seria el primer avis, un parell de kilòmetres mes endavant, encara no se molt ve com, en foto una galleta, resultat, el genoll pelat i semla que res mes. Però cuan torno a muntar a la bici el canvi no va be, em toca el canvi amb els radis, ostia la patilla s'ha doblegat, la intento adreçar i ja no em toca amb els radis, segueixo mitja volta mes, però em salten els pinyons i porto un cabreig considerableEs la segona patilla de cambi que doblego aquest any, i els dos cops que he abandonat enguany ha sigut per el mateix motiu... que hi farem! Almenys la setmana vinent hi ha una cursa que em motiva que es la escalada a Blanes, per fi una cursa de només pujada.

MT. CHABERTON (3.130m)

La Belén (l'animadora més entusiasta de tot l'Ironbike!!!!!) m'ha fet arribar una foto que m'ha fet molta il.lusió, la dels catalans que vam pujar al Mt. Chaberton a l'Ironbike!!!!

D'esquerra a dreta i de dalt a baix:

Miquel, Chema, Oriol, no recordo el nom!!!, Ricard i Toti.

Charlie!, Vizcaino, Francesc, Epic i Dani (el nostre guia espiritual).

l