RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, d’agost 10, 2007

DE TORNADA DE BERLÍN

Després de 6 dies per Berlín puc arribar a una conclusió: És la ciutat amb més freakys per m² de les que jo he visitat. Quines pintes que porta la gent sense cap tipus de sentit del ridícul...
Per altra banda cal dir que Berlín és el paradís de les bicis (juntament amb Amsterdam) o, millor dit, és el paradís dels ciclistes, ja que aquí no trobareu ni una sola pujada (hi ha una muntanyeta al mig amb, cascada inclosa, però és un parc on sols hi va la gent a fer “botellons”).
Si sumes els dos conceptes anteriors, freaky + bicicletes, et pots imaginar moltes coses, però com les que he vist aquests dies ho dubto. Per fer-vos una idea aquí teniu una petita mostra de les bicis que utilitzen per desplaçar-se per la gran ciutat:


Però no us penseu que únicament hi ha els ciclofreakys (nova categoria inventada ara mateix), també hi ha els freakys motoritzats (se’ls podria anomenar col·leccionistes o nostàlgics, però aleshores no tindria gràcia).


D’aquests 6 dies el millor record que m’he endut són 2,5 kg en forma de greixos que s’han introduït entre la pell del ventre i els abdominals. Es veu que per ser un assidu client del bufet de l’esmorzar te’ls regalen. La veritat és que no he menjat tant, de fet ni dinava com aquell qui diu, però al no tocar la bici en tots els dies doncs no he cremat tot el que he menjat, i com que sóc diesel de collons... Això si, quan he menjat, ho he fet a consciència, i sinó mireu les dimensions del “burrito” de la primera nit!!!
Per compensar demà sortiré amb la flaka BCN – Blanes on passaré el dia, i el diumenge sortiré amb el Charlie! a veure que tal responc.

l