RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de juliol 31, 2007

CAMPIONAT ANBASO - ARTÉS (by Ramonet)

Jo com a la Iron Bike no hi he anat, serà que encara em queda alguna neurona lliure, doncs la única cursa aprop era la de campionat Anbaso, son curses a una sola volta, res de donar voltes a un circuit com a bojos, surten totes les categories de cop i tenen una llargada de uns 35 kms, o sigui tipo campionat de la Selva.
De bisontes només estava jo, l'únic que hagués pogut enganyar era el Charlie però estava conquistant Itàlia com els mateixos almogàvers, de la resta menys el Epic ( que estava també fent honor al seu nom per els dolomites) res de res, estan descansant encara de la Pedals, jejeje.
La cursa molt divertida, curta però divertida, amb dos pujades llargues, sobretot la primera, que sort vaig tindre, per que em va servir per remuntar posicions, que últimament no se que em passa a les sortides però surto mes lent que una tortuga, la resta de la cursa amb la meva tendència a guanyar temps a les pujades i a les baixades a perdre el menor temps possible, això si amb les meus nous tubbeles, quina diferencia!!! Com s'agafen, com absorbeixen!!! jejeje.
Al final vaig fer tercer, o sigui pòdium i una copeta cap a casa que sempre fa il·lusió, el pitjor que em vaig tindre que esperar una horeta després de la cursa, i jo que anava amb la idea de fer una altre volta al circuit, ja no va poder ser, vaig fer mitja volta al circuit i cap a casa.

classificació:
Ramon Sagués: 3er general

l