RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de juliol 13, 2007

EL REPTE: 4x24 HORES DE RESISTÈNCIA EN BTT
(per Charlie!, el de la mitja neurona perfectament aprofitada)

En breu marxo a l'Ironbike [+] amb l'Epic, una setmana seguida de competició pels Alps italians en BTT, on espero sobreviure als 700km i 22.000m de desnivell positiu acumulat amb dignitat... jejeje... somio amb un top ten!!!!!

Tres setmanes desprès faré la brevet de les brevets, la mítica París-Brest-París [+] de 1.200km per carretera on espero també sobreviure amb dignitat.... jejeje...... somio amb fer-la en menys de 50 hores, serè capaç?

Amb aquestes dues ja tinc el Juliol i Agost ben potents, però clar, sempre ens queda el Setembre, i no podia anar a menys, així que si es confirmen totes les dades, serà el mes de les 24 hores, aquí va la llista:

1-2 24 Hores de la Molina

15-16 24 Hores de Vitória-Gasteiz [+]

22-23 24 Hores de Madrid

29-30 24 Hores de los Monegros [+]

Doncs la marxada d'olla del mes de setembre no podrà ser una altra que intentar guanyar-les totes, i juntament amb les de Lisboa [+] que ja estan al sac, fer una "manita" de 24 hores en un mateix any.

La intenció és fer-les totes en individual a excepció de les de Vitória-Gasteiz, m'agradaria repetir victòria en equips de 2 amb el Ramonet com l'any passat... que consti que no l'estic pressionant públicament, jejeje!!!!!

Perquè fer-ho?

La Molina està al costat de la meva Vall de Ribes, és com estar a casa.

Les de Vitória-Gasteiz perquè l'any passat m'ho vaig passar de collons amb el Ramonet i tota la flora i fauna dels Barnapowers, a més del bon regust de guanyar, vull repetir tot i la ridícula medalleta que ens van donar...

Les de Madrid perquè el premi és de 700€... sóc català de collons!!!

Les de Monegros... perquè sóc gilipolles? Per fer la somiada "manita"?

Serè capaç??¿?¿?¿?¿!!!!!!!!!!!!!!!!

l