RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de juny 03, 2007

CAMINS DEL BERGUEDÀ "LA VOLTA A LA CERDANYA 2005 1a ETAPA"
(Carras+Epic)
Després de molt dubtar que fer, la millor opció que se'ns va ocorre va ser aquesta, la primera de les etapes de la "Volta a la Cerdanya" del l'any 2005, pels camins del Berguedà, amb unes vistes, en dos paraules, im-presionants. La veritat és que des de feia dies, teníem intencions de fer la mítica TransCatalunya des de La Molina fins a BCN de 180km. però els senyors de Renfe han decidit eliminar els trens de primera hora del matí en aquella direcció, per que diuen que són deficitaris, per tant ens hem decantat per aquesta opció per fer un entrenament "de calidad".
S'ha de dir que la sort no ens ha acompanyat i no em pogut fer el que voliem, al final hem arribat al cotxe amb la sensació d'haver fet pocs kilometres, i realment no eren tots el que teniem intencions de fer.
-OPEN BCN - LA MOLSOSA


Avui ha tocat anar una mica més lluny del normal per ser Open de Barcelona. Això de la Molsosa està més amunt de Calaf, però sort que la carretera és bona i en 1h15' ja hi era.


He fet l'habitual ritual... Inscriure'm, rebentar el Roca (com sempre ja havia rebentat el de casa, però els nervis a mi em van per dins, jajajaja, puaj, deixem-ho ja), canviar-me i a les 9h ja estava damunt de la bici escalfant.


A les 9:45h he anat cap a la parrilla de sortida on m'han cridat per posar-me al davant. Això d'anar 6è de la general té els seus privilegis. De totes maneres la sortida era fent un bucle de 1,2 km que consistia en un petit pla i corba de 90º a dretes i tot seguit 90º a esquerres (aquí si que ha anat bé sortir al davant), després es feia un pla de pista on el Morata que sortia des del darrera ja s'ha posat el primer ¿? Com collons s'ho ha fet?. Bé, després corba de 170º a dretes per agafar un rampot de carretera on aquí tothom ja s'ha posat al seu lloc. Jo he sortit de puta mare avui. Al final de la rampa d'asfalt anava just darrera del Santi Armero (un altre que sortia des del darrera) i darrera d'ell he fet la primera part de la primera volta fins a un punt on primer es pujava apretant el cul per senderillo fent equilibris i després es pujava a peu. Aquest ha estat el meu punt feble del dia.


Ja ficat en cursa he vist que deuria anar entre els 10 - 12 primers i que amb els que anava eren gent que normalment queda davant meu. Hi havia dos que a Avinyó vaig atrapar just a l'última volta. Un d'ells un tal Josep Amill que he deixat al principi dels rampots de pista a la segona volta.


La meva idea des d'ahir era fer una cursa de menys a més pq ahir vaig estar fent 3 voltes al circuit i vaig veure que era molt dur, però quan he fet la sortida la idea inicial l'he desestimat. A moriiiiir fins al final!!!!


A la tercera volta m'ha atrapat el Josep Amill i he començat la última volta amb ell. Creia que més o menys anàvem igual de forces, però al principi del tram de senderillo fent equilibris m'ha saltat la cadena i m'ha passat. Jo he hagut de pujar a peu tot el tram i aquí m'ha tret uns metres decisius. Per mala sort meva les sospites de la igualtat de forces s'han confirmat. Ni li retallava terreny, ni me'n treia ell. Total que al final m'ha guanyat. Després m'ha agraït que el deixés passar quan he posat el peu a terra. Diu que de gent així ja no en queda, que un altre l'hagués fet parar per que no l'avancés.... GRRRR! He pagat la novatada, jajaja.


Menjo un parell de trossos de taronja, m'omplo el bidó de coca-cola que aixeca la titola i me'n vaig a rodar fins a Calaf i torno. Ja fa unes curses que ho fem i la veritat és que va molt bé per agafar fondo.


Quan torno a la Molsosa em dutxo i vaig a mirar les classificacions. 8è General i 6è Èlit. Allà veig als primers (Morata, Argelaguer, Dario Gasco, Nuñez...) que esperen els calers i jo que pregunto: fins a quin classificat es cobra? Fins al vuité scratch (èlit, sub-23 i sub-21). TOOOOOMAAAA! 10€ a la saca, jajaja. Ramon, et deuen 10€ d'Avinyó!!!


El millor de tot és que mirant el pulsòmetre veig que he fet les 4 voltes amb el mateix temps i les mateixes pulsacions.


Escalfament: 12,5 km; 0h 35'

Cursa: 41,8 km; 2h 18'; 1630 m desnivell pos. acum.

Rodar fins Calaf: 22,7 km; 0h 52'


l