RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, d’abril 20, 2007

DIUMENGE 22: OPEN DE BARCELONA - CAMPIONAT PROVINCIAL

Extret de la pàgina de la Federació Catalana de Ciclisme:

Aquest diumenge, dia 22 d'abril, a la localitat de Castellterçol, es disputarà el Campionat Provincial de Barcelona, conjuntament amb la tercera prova del Open Provincial de Barcelona i Kids Cup. Al final de la prova , en el repartiment de trofeus, es lliuraran els maillots de campió i campiona de cada categoria així com els de campions i campiones de les categories infantils Kids Cup.

Sent campionat de Barcelona hi haurà molta gent, haurem d'apretar encara més les dents!!!

Pel que sembla és un circuit d'una única volta de 36km.

"CUITA EL SOL" Perseguint lo Sol al Monteixo

Abans que us emocioneu amb la cursa i que intenteu en va inscriure-us, us he de dir que jo ja ho he intentat i ja és massa tard, les places són molt limitades, però ho volia publicar per que és una cursa curiosa i per tenir en consideració de cara a l'any que ve.
Doncs bé la "peacho" cursa tracta de ser més rapit que el sol, si si, has de ser mes rapit que el sol, és comença de la plaça del poble d'Areu quan l'ombra de la muntanya arriba a aquesta plaça, has de sortir cagant llets per pujar al pic del Monteixo, de 2.904m d'alçada, abans de que es pongui el sol, entre aquets dos punts hi ha controls a on si l'ombra t'ha atrapat, et fan abandonar la cursa (genial, ja m'imagino la pressió que deus sentir, ARG! QUE BIENEE!!!). La distancia de la cursa és irrellevant, són menys de 5km. però amb aquesta distancia has de pujar de la cota 1.200 a la cota 2.904, acollonant!!!
Es curiós el recorregut i la gràfica del desnivell, totes dues són línees casi rectes, deu ser com una classe d'steps, però a lo bruto, de ben segur que l'any vinent estaré alerta per que no s'acabin les places.
-
-l