RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, de març 01, 2007

LA RAMON-CRÒNICA (1ª PART):

Per estrenar-me fent la meva primera crònica començaré amb la del meu accident, rollo gore, jejeje.

Per qui encara no sàpiga el que em va passar doncs aquí va un petit resum:
L'accident va ser el divendres 9 de febrer desprès d'intentar volar des de uns 4 metres d'alçada, vaig comprovar que no era superman...Les conseqüències d'aquesta caiguda son els ossos malar i maxil.lar superior trencats, 12 punts a la barbeta, petit esginç al canell dret i una fissura a la tràquea de la que encara m'estic curant. O sigui que encara no em poden operar fins que no estigui curat del tot de la tràquea."EL ANTES" i "EL DESPUES" la primera foto el dia 9-2- 2007, encara que no ho sembli soc jo transformat en "pez globo", i l'altre del dia 1-3-2007 encara amb la mandibula de costat com el mateix neeeeng, esperant que m'operi el cirurgia i em deixi com el Beckam.


Desprès d'estar 15 llargs dias a l'hospital vaig sortir el dia 22 de febrer ¡¡¡¡¡¡bieeeeeen!!!!! de moment no puc fer esforços violents peró "rodillos" de tranqui, jejejejeje, que desprès d'estar 2 setmanes parat, es la ostia!! Aquest a sigut el meu entrenament durant la setmana a sobre els "rodillos":

DIVENDRES 23: 3 HORES (2 MATI 1 TARDA)

DISSABTE 24: 3 HORES (MATI)

DIUMENGE 25: 2 HORES MATI

DILLUNS 26: 2:30 HORES MATI

DIMARTS 27: 3:15 HORES (2 MATI 1:15 TARDA)

DIMECRES 28: 3 HORES (1:30 MATI 1:30 TARDA)

DIJOUS 1: 1 HORA (recuperació)

l