RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de febrer 14, 2007

28 i 29 ABRIL: 24 HORES DE RESISTÈNCIA BTT - San Agustín de Guadalix (Madrid)
LA WEB JA ESTÀ EN FUNCIONAMENT I LES INSCRIPCIONS OBERTES!!!!!
Aquesta tarda al gimnàs el Ramón "Potato" m'ha ensenyat emocionat una revista amb informació sobre aquesta cursa de 24 hores i ens ha faltat temps per dir que hi anem!!!! Són els dies 28 i 29 d'abril a San Agustín de Guadalix (Madrid) i les incripcions s'obren el dia 5 de febrer i costa 30€.
Aquesta vegada el Ramón i Charlie! no podrem repetir l'equip guanyador de les 24hores de Vitoria-Gasteiz perquè no hi ha equips de 2, sinó de 4, 8 o individuals.... aquesta vegada serem rivals a més dels bisontes que s'acabin apuntant, encara que em sembla que es rajaran.... com a mínim que vinguin a fer de Claca i ens preparin els menjars, les barretes, ens montin les tendes, ens anímin, ens bofetegin quan ens dormim pedalant sobre la bici a les 4 de la matinada,...
Ah! també hi ha l'opció de les 12 hores en comptes de les 24 hores, però com que seria de perdedors ho poso com a comentari al final... com algú s'apunti a aquesta mariconada el dono de baixa dels bisontes, jejeje!!!!!!
Representació BisonteTEAM:
Individual:
* Ramón "Potato"
* Charlie!: BisonteTEAM-BIKE ÑEKE (1)
* Ribi? (aquest és un Barnapower a veure si el fem bisonte, eh Ribi!!!!!!!!)
Equip de 4:
* Robert
* Carras
* Pollo
* Carles "el cerilla"

l