RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de gener 21, 2007

21 GENER: 10ena HIVERNAL (BTT) - ST. GENÍS DE PALAFOLLS
Circuit

22,3km; 900m des. pos. acc.


PerfilClassificació


Charlie! - 4rt Màster30 (10 general) - 01:22:54
Robert - 11é Màster30 (33 general) - 01:28:34
Carras - 22é Màster30 (57 general) - 01:36:26
Carles "cerilla" - 27é Màster30 (66 general) - 01:38:14
Laura - 6ena Femina (342 general) - 03:01:25

[Classificació completa]


Crònica

Per Charlie!: Desprès d'una pre-temporada de relaxació, avui hem tingut la primera "cursa" de la temporada, que no era més que una marxa popular però a ritme acelerat de cursa. I no hem estat els únics, hi havia bons corredors, fins i tot un campió del món de Team Relay i algún que altre pro del Freebike... amb aquest panorama de quasi cursa em estrenat el nostre nou equip (BIKE ÑEKE). La parrilla de sortida s'ha notat que no era "oficial", tothom a pelotón i campi qui pugui sense ordre ni res, però a les primeres pedalades la cosa ha cambiat. El circuit era molt explosiu, amb rampots tremendus de pujada i bastant tècnic a les baixades, sobretot molts senders enrevessats. I res, anar morint entre pujades i baixades. Només he tingut la incidència de que se m'ha afluixat la direcció de la bici (mecànica d'última hora? serè gilipolles!!!) i he perdut uns 3 minuts per apretar-ho de nou, però res més (bé, per "seguretat" he apretat massa la direcció i baixava com el Robocop, a trompicons, però ja no venia d'aquí), el del davant l'he pogut atrapar de nou i pel darrera calma absoluta, fantàstic! La resta cap més incidència més que un quasi superman que em foto en una baixada, uf! i que quan m'han donat l'entrepà de butifarra a l'acabar només era entrepà, no hi havia butifarra! La resta de bisontes patint com champinyons i arribant sencers i la nostra representant bisonta, tot i que les seves primeres paraules a l'arribada han estat "això és un puto infern", segur que està orgullosa d'haver acabat i més que ho està quan ha vist la classificació, fantàstic!

Bé, només una altra cosa diferent... tot i que tots nosaltres hem tramitat la llicència de categoria ÈLIT, com que això és una marxa que no és requereix llicència, les categories les han fet per edats, i pam! nosaltres estem dintre del rang de Màster30, així que el Carras i Charlie! em estrenat categoria, visca, viscaaaa!!!!!!! El Robert i el Carles "el cerilla" ja ho havien fet, són els veterans del BisonteTEAM.

l