RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, d’octubre 12, 2006

ENTRENAMENT ATÍPIC
Ahir a la nit vam tenir tots plegats un entrenament força atípic. Vam celebrar el meu comiat de solter!!! A part de la flora i fauna de la meva familia (germans i cosins), també va venir el Team Bisonte & The Claca's disfressats de "caiga quien caiga". Vam poder veure com el Ramone intentava frenar-se per no caure de nou en la mala vida nocturna tot i que els peus se li movien sols dient "volem ballar". Vam poder comprovar les habilitats del Carlos, la Laura i la Carol a la pista de ball, les habilitats del Charlie! per aguantar les columnes i les parets de la discoteca (jejeje, se l'ha de perdonar, va tenir un dia molt dur...) i finalment les habilitats del Carras per esquivar amb la major dignitat possible els "atacs frontals" de les fans (si es que el chaval és un crack!).

L'entrenament en si va ser de resistència... a la nostra edat i a aquesta alçada de la temporada això d'estar ballant fins a les 4 del matí ja es comença a fer durillo, vaja, que preferim fer la Selènika a mort. Més d'un va trobar a faltar la camper del Ramon per poder anar a dormir, jajaja.

Bé, des d'aquí, en nom de la Pao i meu, us volem donar les gràcies per tot. Per ser tan bons amics, per ajudar-me quan us ho he demanat, per esperar-me quan la meva dignitat ciclista està sota mínims, per donar-me relleus per la carretera de la Roca quan faig tard als meus múltiples compromisos, per... vaja, doncs això. Moltes gràcies!!!

Ens veiem quan tornem del viatge!!! Us penso passar una marató de fotografies que us cagareu, jajajaja.

pd1: Moltes gràcies també pel mega regal!!! De veritat que no calia, em sembla que us vau passar. Prometo passar gràfiques dels meus entrenaments secrets, jajaja.

pd2: No se si ho llegiran, però també aprofito per donar les gràcies a tota la múltitud de cosins i germans que es van congregar per celebrar el meu comiat de solter. A aquestes alçades de la pel·lícula ja és difícil reunir-nos tots, o gairebé tots.

l