RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de març 04, 2012

CAMPIONAT CATALUNYA XM (Aguilar de Segarra)
by Charlie!


Com que l'any passat es van descuidar de fer-lo, aquest any perquè no torni a passar el mateix l'han fet de seguida. Així que aquest cap de setmana ha tocat anar a Aguilar de Segarra on no ha fet gens de fred comparat amb l'any passat i han millorat molt el circuit, hi havia uns sederillos canela fina encara que no ens hem lliurat d'unes quantes pistes pestoses.

Primer dorsal de la temporada!

No ha estat una jornada gaire gloriosa pel BisonteTeam, el Ramonet desprès d'una sortida fulgurant escapant-se d'entrada li han passat factura els 800km's del viatge de tornada de l'ANDALUCIA BIKE RACE del dia abans i el cambi de bicicleta, no ha pogut acabar, una llàstima perquè en bones condicions apunta molt amunt.

El Bucles directament s'ens ha matat, la compatibilitat de senderillos estrets oberts per a l'ocasió amb un manillar de 2 metres d'ample no acaba de quadrar, la mà i la clavícula perjudicades. Tot i la setmana de grip que ha passat anava a bon ritme i amb alegria de juvenil, se li ha acabat de cop quan he llepat.

Pel que fa a mi en tasques de paleta no professional a casa que estem d'obres porten a un entrenament no gaire digne però compensat amb grans dosis de motivació m'ha anat normal, encara estic millor del que em pensava. Haver portat 490kg de runa a la deixalleria el dia abans tampoc ha ajudat gaire, però l'objectiu era disfrutar i ho ha aconseguit de sobres.

Per sort tenim a la Mercè!! que ha salvat la papeleta, ha quedat 3era, felicitats!

Classificació

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

At 05 de març, 2012 20:18, Blogger mercè!! said...

home, jo no estic molt contenta d'haver fet tercera, que en realitat és quarta..
Però ni la motivació ni les forces han acompanyat..

Va, que acabem de començar,

Piles noves!

 
At 08 de març, 2012 17:29, Blogger Clara said...

Molts anims xiquets, que aixo nomes acaba de començar...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l