RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de gener 05, 2010

NOVETATS DE CICLOCROSS... (O NO)
By Ramonet

Ja fa molt temps de la última crònica ciclocrossera. Podria dir aquell recurs que fa tanta ràbia com que era l’any passat.

No es que haguem estat amagats a casa o fent sortides domingueras o sabaderas per utilitzar-les per introduir-nos una ració extra de colesterol i greix en forma d’una o varies butifarras en qualsevol bar i/o restaurant aprop de la NII.

Com som gent de costums fixes i vida simple hem seguit anant a curses de ciclocross cada cap de setmana a rebentar en el millor dels casos en 1 hora per després estar el dilluns fet pols i poder menjar el diumenge per la tarda un parell o més de donuts de xocolata sense cap mena de remordiment, tot pensant que en el ciclocross va bé tindre una miqueta de greix per no tindre fred –és molt trist enganyar-se a un mateix-.

Les curses que han tingut el gran honor –o no- de que participéssim han estat:

-Ciclocross Internacional de Valencia

-Campionat de Catalunya a Sta.Coloma de Farners

-Copa Catalana a Sant Julià de Vilatorta

Carlos:

Desde el Campionat de Catalunya està de vacances ciclistes. Crec que això d’anar a Valencia amb nosaltres ja el va cremar massa, no es fàcil aguantar a un parell de neurotics.

De totes formes ha acabat la seva primera temporada amb més que dignitat encara que amb la bici que porta tindria que guanyar. ;)

Juanitu:

Que dir del Juanitu. Per mi el més grande. Al campionat de Catalunya a la primera volta va voler provar l’asfalt si era prou dur per el seu casc. El resultat va ser que el casc no era prou dur i que es va quedar una estona a terra estirat de mentre estant que nosaltres seguíem donant voltes, intentant a cada pas esquivar l’ambulància amb ell a terra. No era massa divertit...

Tot i que pensàvem que s’havia rebentat mig cos l’endemà el van deixar surtir de l’hospital que deien que ja estava com abans. Suposem que això vol dir que ja estava be.

Doncs no en va tindre prou amb aixo que aquest cap de setmana passat ha tornat a correr. De locos!!

Això si ha tingut el seu ressò mediàtic i s’ha fet més famós que el que va guanyar…

Fedecat

Ciclocrosscatalà


Arnau:

L’Arnau de mica en mica agafant el punt de forma que va perdre amb aquella espatlla a fora de lloc. El problema que te el Dacosta que va realment ràpid, així que l’hi toca fer segon cada cop. De totes formes aquest diumenge te la prova mes important: Revalidar el títol de Campió d’ Espanya, encara que després l’hi serveixi per deixar el maillot penjat al lavabo de casa seva –dono fè que es veritat-.

Mercè:

Només caldria dir que de les tres curses ha guanyat les tres...

No se si son els entrenaments a hores intempestives pujant escales, els mil cops que ha practicat pujar i baixar de la bici, desenes de voltes el dia abans als circuits per memoritzar cada revolt, el encara que morint-se de fred cada hivern sortir cada dia amb bici, el portar material de cx de veritat no de cx de passeig i moltes cosetes més fan que que la Mercè ara vagi realment ràpid, sigui campiona de Catalunya i que segur que farà una molt bona posició als estatals on allà si que son moltes noies i totes molt bones...

Jo mismita “Ramonet”:

Jo cada cursa tinc una excusa per no fer podium, que si surto enrere, que si es pla, que si hi han massa revolts, que si el tubular inflat, que si el tubular desinflat, que si hi ha que saltar molt de la bici... Que cony el ciclocross es així!!!!

Que fa un intent d’escalador corrent ciclocross?? Doncs passar s’ho molt bé. Tot i així com he millorat una miqueta respecte l’any passat vaig seleccionat al Campionat d’Espanya a Laredo (Cantabria) on allà si que patirè de valent i no precisament per fer podium.No té res a veure amb cx però la Mercè volia que sortís la seva nova bici, que diu que l'hi serveix per entrenar encara que sigui després de menjar una nachos amb guacamole i cervesa. Añade no-kms de fixed gear bike....

Saltan com un conill...


El Juanitu abans de rebentar el casc.L'Arnau de persecució amb el Dacosta.


La Mercè fins i tot amb plat creuava el riu.


El Carlos feia servir una altre tècnica.


Els campions de Catalunya de totes les categories.


Això ja es aquest cap de setmana. Estic segur que la roda de darrera va fer "llantassu"


Arnau en que pensas al ficar els dorsals???? Potser el tio de darrera està pensant en el mateix...


No cal aixecar tant la bici per passar 2 pams per sobre dels taulons. Ahhh i última cursa vestit de negre.

El millor resum del Campionat de Catalunya, encara que diguin que la Mercè es jove i simpàtica i no diuen que el Ramonet es guapo i bona persona.


Etiquetes de comentaris:

l