RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de desembre 27, 2010

Poca neu i massa gel...

Massa gel i poca neu...

by David

Hi ha animals que quan noten que comença a fer fred, a dins seu es desperta el instint migratori, d’altres només pensen el l’CX. En canvi jo només tinc una cosa al cap quan ve el fred, posar a punt la Pugsley i treure-la a passejar, que des del febrer passat que no la toco.

Ahir,dia de St. Esteve, va tocar donar plantón als canelons i marxa en busca del fred i la neu. De fred en vaig torbar molt, de gel també però de neu.. no tanta... però suficient com per treure’m l’ansietat.

L’escenari va ser l’entramat de pistes i corriols que hi ha entre l’estació d’esquí francesa Les Angles i el Llac de les Bolloses. On la calor d’uns dies abans va desfer tota la neu, i el fred dels dos últims dies va gelar tot el que s’estava desfent. Conseqüència?? Plaques de pur gel de 10 a 100 metres de llarga cada dos per tres... per corriols i per pistes. Tot i això encara ho vam salvar bé, només hi va haver una costellada, la del costat esquerra per ser més concrets, i les ulleres trencades en mil trocets.... sort que d’aquí quatre dies venen els reis...


Bolloses

2 Comments:

At 27 de desembre, 2010 19:20, Blogger Charlie! said...

Quan dius que me la deixes?¿?!!!!!!!!!

 
At 28 de desembre, 2010 11:52, Blogger David Casalprim said...

Charlie!!! tu mateix, quan vulguis!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l