RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de desembre 29, 2010

CX STA. COLOMA DE FARNERS
by Charlie!

D’això s’en diu passió, amb els canelons, polvorons i neules sortint per les orelles (per no dir per un altre lloc més marranot) agafem la furgo i ens plantem a Santa Coloma de Farners per rebentar una estona la patata. De camí per l’autopista el termòmetre marca -4,5ºC, donava ganes de donar la volta i tornar-se a ficar al llit, però no, arribem i no som els únics desgraciats que tindrem el plaer de creuar el puto riu gelat dues vegades per volta.

Com és ja habitual, hi ha dues curses, en la primera corren la Carol i la Mercè!! El circuit està molt bé, fins i tot hi ha un troç d’herba al que al principi estava gelada però desprès es va tornant fang, un troç entre arbres molt curvós amb algún obstacle artificial però no ens enganyem, el més espectacular és el riu on tot el públic es concentra per veure si algú es fot de cap. I va haver-hi sort pels espectadors, en la primera volta un paio entra a l’aigua massa per la dreta, se li queda la bici clavava i surt endavant fent el superman caient de boca dintre del riu gelat. Si a mi em passes això m’haguès quedat sumergit dintre de l’aigua, haguès fet el tiburón (qui no ha fet mai el tiburón en una piscina que és posar-se la ma al cap simulant l’aleta del tiburón?) i m’hagues anat riu avall fins que ningú em veiés per sortir. Millor congelar-se que perdre la dignitat d’aquella manera!

De Ciclocross - Sta. Coloma de Farners

Dir que la Mercè!! es va passejar ja es fa pesat i sona repetitiu, però és la veritat, va quedar 1era. Dir que la Carol va millorant cursa rere cursa també es fa pesat i sona repetitiu, però és que també és la veritat, va quedar 3era. I va cobrar uns calerons que li seviràn per pagar-se la puntera que ahir va rebregar entrenant. El premi no és gaire generós, no hi haurà pel cambi de marxes que també va rebentar.

De Ciclocross - Sta. Coloma de Farners


En la segona cursa vam còrrer la resta, els Elit, Sub23 i M30 o sigui, Ramonet, Arnau, Ravet’s, … i jo mateix que depenent de la federació i l’assegurança, aquesta podria haver estat la meva última cursa en Élit, la propera temporada em passo a M30, ole, ole! Poca cosa a explicar més que sprint, curva, sprint, curva, salt de troncs, sprint, curva, sprint, creuear el riu, sprints, curves, creuar un altre cop el riu, sprints, curves i ja tenim una volta. Així unes quantes voltes depenent de la categoria. En M30 l’Arnau que està molt encostipat treu les forçes d’on no n’hi ha i queda 2on. En ELIT el Ramonet fa una cursa tremenda i acaba 2on i jo al meu ritmobisonte passat per aigua quedo .

Classe d'spinnig a l'aire lliure, només apte per "machitos".
De Ciclocross - Sta. Coloma de Farners

I desprès de la cursa és quan més corro; rentar la bici, dutxa-se, carregar la furgo, carretera i a menjar que hi ha dinar de Sant Esteve, aquesta mala vida ens acabarà matant a tots, però de moment anem fent amb alegria.

Fixeu-vos en el detallito de la gorra del Ramonet, és un valvulín!
De Ciclocross - Sta. Coloma de Farners


De Ciclocross - Sta. Coloma de Farners

Ciclocross - Sta. Coloma de Farners

Etiquetes de comentaris:

l