RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de desembre 24, 2010

CX ST. JULIÀ DE VILATORTA
CAMPIONAT DE CATALUNYA
by Charlie!

Així ens van rebre a St Julià de Vilatorta el dissabte al vespre, a -3ºC. Però no patiu, dintre de la furgo del Ramonet semblava el Carib, es nota que s'han posat calefacció i la tenen que amortitzar.

De Ciclocross - St Julià de Vilatorta (Campionat Catalunya)


Un bon encostipat deixa a l'Arnau sense cursa, així que els primers en còrrer són el Juanitu (13é) ....
... la Mercè!! (1era) que es va passejar...
... i la Carol (4arta) que va progressant.El circuit té de tot, una mica de camp d'herba, escales, salts artificials i fins i tot fan una bassa de fang que en la primera volta quasi tinc el meu segon de glòria, quasi em foto de cap. Més tard correm els Élit, el Ramonet () que per fi fa una sortida digna però en la primera baixada se li surt la cadena i es que l'últim per desprès fer una megaremontada. I jo (12é) per fi tinc una cursa sense fang i amb l'experiència acumulada vaig millorant, però encara hem queda camí, collons, això del cx és de locos.També estava aquesta paio que té molta classe, tanta, que no li va importar sortir al meu costat a darrera fila.

De Ciclocross - St Julià de Vilatorta (Campionat Catalunya)

Apa, un altre maillot cap a casa, la Mercè!! campiona de Catalunya! I encara que no tingui cap foto, puc assegurar que el Robert va vindre pedalant des de Barcelona i no pel camí fàcil, sinó per Collformic amb un parell d'ous i és que n'hi ha uns quants que ens falta una mica més de cervell i ens sobra alegria, visca!

De Ciclocross - St Julià de Vilatorta (Campionat Catalunya)

Etiquetes de comentaris:

l