RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de novembre 08, 2010

Nou blog pels freaks de les 29”

by David

Per si fos poc i com si ens sobres el temps, al Charlie! i a mi se’ns ha parat el cap i ens hem embarcat en un nou blog.

El que busquem és crear un espai on es pugui trobar informació i opinió sobre les 29”. I fins i tot entrevistes a personatges que poden aportar una opinió ben formada per una sobrada experiència en aquets tipus de bicis.

Però no patiu, que això no significa que el Charlie! deixi de publicar les seves cròniques a les que ens te acostumat al Ritmo Bisonte, amb les seves riques aportacions al lèxiques (rebentar el Roca, rebentar la patata, i tot el que sigui susceptible de rebentar...) No us en lliurareu tant fàcilment.

Ja us aviso que ara mateix el blog sembla una oda al “Yo Mismita” però en poc temps ampliarem els temes i els personatges, d’alguna manera havíem de començar, no?

El nou blog:

www.29ous.blogspot.com

Clar i català!

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

At 09 de novembre, 2010 22:26, Blogger Bucles said...

David i demés cronistes Bisontes: poseu el títol de les cròniques al lloc resservat al títol. D'qauesta forma el títol de la crònica sortirà automaticament publicat al blog de Martorell i guanyarem uns quants lectors i fans, en aquest cas de les 29". Ja m'estic veient amb una ninner... jajajajaja

 
At 09 de novembre, 2010 22:28, Blogger Bucles said...

David, disculpa, tu has posat bé el títol de la crònica. Bé, el missatge donç és per a la resta de cronistes Bisontes

 
At 19 de novembre, 2010 12:17, Anonymous Mary said...

Some good information here. I've enjoyed many of your recent posts.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l