RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de setembre 06, 2010

Eurobike 2010
by David

Com cada any per aquestes dates té lloc la ineludible cita de l’Eurobike, com no podia ser d’una altra manera, nosaltres hi vam ser per veure quines seran les tendències dels propers anys.


A la poca estona de veure stands, un ja recupera la dinàmica oblidada de l’any passat i es fa immune a les lluites entre marques que al cap i a la fi l'única cosa que els diferència les unes de les altres son els colors i la forma dels quadres ja que a la hora de la veritat tots fan servir els mateixos components si fa o no fa.

Però gràcies al meu enginy de guineu, a la meva vista de falcó i a les meves capacitats predictives semblants a les d’Aramis Fuster, he estat capaç de llegir entre línies amb el propòsit de fer-vos cinc cèntim de les tendències per els següents cinc anys.

Comença la No-Crònica!

Deda Elementi ens ha regalat els ulls amb un manillar de 35 mm de diàmetre de punta a punta!! Serà divertit veure a que evoluciona aquest manillar.


I posats a innovar, també han presentat unes bieles de carretera de dos braços. A veure com acaben aquets plats desprès d’una bona apretada...


Tots aquells amants d’anar amb el manillar tant baix com sigui possible ara tenen una nova aportació tècnica.


Vaig estar parlant amb els ideòlegs de l'invent i sembla ser que la modificació és tant fàcil com sembla, dijous que ve m’arriba la serra, o sigui que qui vulgui que m’ho digui i en un plis-plas ho arreglem. La tècnica es la mateixa en bici de carretera com en bicis de muntanya.

Niner: Sembla ser que les espècies endèmiques de les amèriques existeixen de veritat i no són foto muntatges de revistes o catàlegs... Ja fa temps que habiten al nou continent però no se sap ven bé per que encara no han aconseguit reproduir-les en captivitat a l’antiga Europa. Charlie!!!! Ja queda poc!!!!! (o no.....)


Filtre de bicicletes
: És ven bé que vivim al cul d’Europa, allà els filtres de bicicleta són com deu mana, a veure si en prenen nota els gestors del Parc de Collserola....Big wheels: Definitivament, les rodes grans, les forquilles rígides, el single speed i els quadros d’acer són el futur. Ja fa un o dos anys que anem en aquesta direcció, no?


Jo diria que la del davant és d'unes 58" i la del darrera d'unes 14" o sigui que seguint la lògica de Trek això seria una 84er més o menys.

Bicicletes ecològiques: Els nous materials de producció local guanyen valor pel seu baix cost ambiental i de transport. Entre ells, el bambó amb implants de carbono comença a brotar de la ma de Boobicycles.Bicis de fusta amb llantes de fusta i components Tune... de Waldmeister.


O bicis de titani amb llantes de fusta i, seient i cinta de manillar de pur vellut super suau per les mans i l'entrecama. By Passoni.


Una ullada a les fixies del passat: Rodes de 26”, plat de 162 dents, bieles de 203 mm i Brakesless. Com hi ha món...!!!Seients ergonòmics: ... poc agressius i respectuossos amb el nostre cos. Per ara...


Cubisme o neoplasticisme?: si es descuiden també li posen rodes quadrades... qui sap, potser d’aquí uns any descobreixen la tecnologia que ho pot fer possible.


Acros: Hi ha marques que entenen que els ciclistes també poden tenir altres aficions, tant és així que moltes marques d’eines i de bicis tenen obridors d’ampolles a la secció d’accessoris, i fins i tot, estris per la barbacoa o les pizzes.

Al pur estil Ritmo Bisonte, Aaaaaaaaah!!!!!!

Acros prefereix un perfil de clientela més cultivada i no tant Homer Simpson i ens han ensenyat el seu tauler d’escacs de carbono amb jocs de direcció com a fitxes. No n’hi ha prou en hipotecar-se en una bici de carbono que ara ho haurem de fer amb els escacs. Ens han confessat que per l’any que ve tindran l'Oca!!!Cicloturisme: BP esta promovent el turisme de la bicicleta per el golf de Mexic amb viatges a preus irrisoris i, a més a més, et regalen un kit de supervivencia!!! Sembla ser que aquesta mateixa acció la van fer fa uns anys a Galicia.


E-Bikes: Si per una cosa recordarem aquesta edició del Eurobike serà sense cap dubte per l’explosió de les bicis elèctriques. Pel que fa a bicis urbanes pot ser més que raonable l'increment d’aquest sector però el que realment ha sorprès ha estat el poder veure el suposat invent de Cancelara en marxa, bicis de XC elèctriques i fins i tot bicis de descens elèctriques...!!! i jo em pregunto... si no volen pedalar, a les hores per que co**ons volen una bici???Reciclatge: A Suïssa hem pogut veure una manera molt intel•ligent de reutilitzar part dels residus que genera el ciclisme. A Ginebra ens vam trobar amb un parc per nens fet a base de neumàtics vells entrellaçats pel tronc i les branques de dos arbres que formaven una de les millors atraccions que es pot trobar un nen i alguns adults...

Si ens hi possem segur que entre tots ens surt un Port Aventura

I per acabar, només volem destacar un gest summament alemany, tot i que no te res a veure amb les bicis, si que ho te amb els vicis. Vam trobar una cervesa que té com a nom una paraula de 15 lletres de les quals només tres son vocals. Un repte pels millors estudiants de filologia alemana.

FELDSCLÖSSCHEN!!!!!

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

At 08 de setembre, 2010 18:03, Blogger mercè!! said...

quantes coses!! com m'agraden els enginys que semblen no tenir ús-sentit!!

 
At 08 de setembre, 2010 19:40, Blogger Charlie! said...

Quina enveja, com m'agradaria anar-hi un any a veure les novetat i frekaedas!!!
Què carbrón amb la foto de la Niner, estic que boto, com trigui gaire més vaig a Collserola, agafo bambú (a pendre pel cul els oso Panda)i em monto una bici!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l