RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de gener 21, 2009

XII HIVERNAL - SANT GENÌS DE PALAFOLLS
Mini-cronica per una mini-cursa
By Epic
M’ha costat de fer aquesta crònica, la veritat és que els companys han posat el llistó tant alt aquests dies (Felicitats Arnau!!) entre campions d’Espanya i viatges interminables, que ara venir jo i dir que he anat a una pedalada a Sant Genis de Palafolls i a sobre no he guanyat, doncs queda una mica pobre. Però que coi els Bisontes hi varem anar, bé de fet només hi vaig anar jo. Entre una cosa o altre no sé a on s’ha fotut la gent aquest any, a veure si aquest Diumenge som uns quants Bisontes més, això deu ser la crisi aquesta. Però segur que aquest cap de setmana a Santa Coloma de Farners serem moltíssima més gent, ara que tenim l’Obama s’han acabat els problemes al món mundial.
Pel que fa a la cursa tot molt bé, a la parrilla amb el Jose (Ñeke) i tot l’equip Free-bike i alguna figura més. La sortida molt millor que altres anys, vaig sortir en plan serilla per no quedar parat al embut dels primers metres. Rodava entre els vint primers més de mitja cursa fins que la serilla es va anar apagant i em va passar algun que altre. El circuit extra curt, 25km. però molt trialeros tant de pujada com de baixada, genial, a més encara està tot molt enfangat o sigui que va sortir una mitja molt baixa per els km que eren, tot plegat una cursa molt divertida.
M’ha quedat una crònica una mica yomismista, però que voleu, és el que té anar sol a les curses.

l