RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de maig 05, 2009

LA NO-TRIALERA D'EN MIKI I LA TROMPADA POSTERIOR. by Bucles

Tot comença en un encreuament de camins, just asobre de Can Pascual, pel senderillo que va baixant fins a la pista ample del Panta de Vallvidrera. Un encreuament des-de on pots agafar la gran trialera que fa uns messos em va ensenyar en Charlie, una "delicatessen" d'aquelles amagades. La intenció era baixar per la trialera esmentada però... Un cop arrivo a l'encreuament, veig un senderillo que surt just a la dreta i tot just recordo els comentaris d'en Miki: - Si, és baixable, cap problema... clar que te sortida... No m'ho penso i m'hi llenço avall. La trialera és molt xula i, excepte un troç molt expossat, és tota ciclable. L'unic probleme és, quan arrives abaix decidir per on coi vas. No hi ha cap cami clar i totes les opcions em porten a enmerdar-me dins d'un bosc molt dens (ara, després dels vendavals tropicals, impenetrable). El cas és que em tiro quasi una hora amb la bici a coll intentant sortir del merder (parlaré amb en Permanyé per proposar-li el recorregut). Finalment surto a la trialera de Can Pascual. Vaig ple de punxes, el mallot estripat, els cascos de l'MP3 van penjant de ves ha saver on... Començo a baixar la trialera i mentre baixo vaig treient-me punxes, arreglant el mallot, natejant ulleres, etc. Just en el moment que m'estic posant bé els cascos, em deixo de mans, trepitxo una llossa humida i... PATAPAM!!! DE CARA A TERRA!!! En un principi quedo estabornit i penso que m'hi deixat la pinyata a terra. Lentament vaig recuperant la situació i, com puc, vaig fins al la zona del Mirador del Peu on uns avis super amables, després de fotres un susto de mort al veurem, m'ajudan i em fan companyia fins l'evaquació. Al final no ha estat tant com pensava ja que tan sols tinc diversos talls a la cara que no han necesitat punts i 2 ematomes molt grans a les cames.

Hi estat parlant amb l'Epic de que estaria bé, de cara a entrenar per la PDF, fer una super gran fons aquest diumenge. L'Epic apuntava al Gran Bucle del Montseny, la Nuria m'ha comentat d'una volta pel Ripollés. També podria estar bé anara a fer la volta als Monestirs.

Salut a tots

4 Comments:

At 06 de maig, 2009 19:53, Blogger Charlie! said...

Volem foto de la teva cara, la que van posar els iaios en veure't ja ens la podem imaginar!! Recuperat!!!

 
At 06 de maig, 2009 21:04, Blogger Miki said...

Ostia Angel, em sap molt greu!!! Aquell camí que jo deia, en fer un baixador molt empinat per sota de la línia elèctrica (que deu ser com a uns 200m de començar), es girava a l'esquerra i apareixíes al revolt de la pista que va a parar a la carretera, a l'explanada on acaba la trialera de can pasqual...

O almenys així era fa anys!

 
At 06 de maig, 2009 21:40, Blogger Bucles said...

Que va Miki, si la trialera és super wapa i, savent per on sortir, val molt la pena. Entre que les ferides han cicatitzat super ràpid i entre la barba de pidolaire que m'hi deixat, la veritat és que ja no es noten tant els talls. Diumenge super gran fons!!

 
At 07 de maig, 2009 14:48, Blogger Nuria (Tnt) said...

Aixó cap de setmana de gran fons...a veure si s'ens passen les penes :S

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l