RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de desembre 10, 2008

ENTRENAMENT NOCTURN (II)
by Charlie!
El dimecres passat en la intimitat i sota les estrelles (romàntic de collons, eh!) el Xavi i jo vam estrenar la temporada d'entrenaments (legals) nocturns (els no legals són els altres dies de la setmana i no es diuen.... tralaralààààà!!!!). Per preferir, preferiria fer-ho de dia, però els horaris de la feina fan que toqui sortir de nit i avui dimecres segona nocturna per Collserola amb el Xavi, Carras, Ramonet i un altre cop jo mateix. A les 19:15h a Karl Max armats amb les nostres llums i dinamos, al principi feia fred però hem arribat a Torre Baró més calents que el ventilador dels rodillos desprès d'una hora de series i això és estar molt calent, calent de veritat.
Un parell d'horetes, uns 40 kilometrillos per pista i un parell de senderillos on en el primer el Ramonet ha anat a explorar bosc endins a les fosques (diu que se li ha apagat el llum aha!) i en el segon el Carras ha volgut tastar fang (també diu que se li ha apagat el llum.... aha! aha!). Unes rises i cap a casa, dimecres vinent més!


El Ramonet desprès de croquetejar...


Un arbre i el Xavi


Nasios pa matá


El Carras desprès de croquejar...

l