RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de setembre 15, 2008

VACANCES 2 (Col.legejant)
(He posat el títol ven gran per deferencia amb el benvolgut pensionista)

Per fer una mica de mala sang ara que ja tornem a estar estresats us poso cuatre fotetes de les vacances per Suïssa. 10 dies de passejades i pedalades amb bona part de la trouppe Bisonte… i per acabar la Crystalp!!!

A veure listos! A algú dels Alpcrossianos li sona la muntanyeta del fons de la foto 2???
La foto 5 es del Charlie! la nit avans de la Crystalp!!!! MMmmmmm..... Podeu opinar!!! Ho sento tio! Ho habia de posar!!! ;-D

3 Comments:

At 16 de setembre, 2008 13:48, Anonymous Marcelí said...

Moltes gracies per pensar amb la tercera edat, ens ha costat de trobar a la meva senyora i a mi però al final hem vist que heu pensat en nosaltres, es que sou tots molt macos!

 
At 16 de setembre, 2008 17:36, Anonymous enriqueta said...

Marcelinu rei, que ja no estem per aquests trotes. Deixa als mossos fer, que desde l'operació de prostata que t'aburreixes a casa, esclar, com no pots agafar la bici, encara que ja t'ho deia jo, tanta bici no pot ser bona, i mira, la prostata a pendre pel cul. Si ja t'ho deia jo, ja!.

 
At 19 de setembre, 2008 13:44, Anonymous Marcelí said...

Mira enriqueta maca, que ets molt maca. No em toquis la prostata que no està tant malament, ara ja no s'escapa la goteta que feia groguejar els calsotets.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l