RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de juliol 02, 2008

LES TORRES DE COLLSEROLA
by Charlie!

21.06.2008 ... comença el remember de les darreres setmanes!

No us heu fixat mai en que per Collserola hi ha unes torres metàliques de vigilància repartides estratègicament per tot el Parc? Us heu preguntat mai quantes n'hi ha?

El Miki es va fixar i s'ho va preguntar, així que em va passar un mail amb una llista de les que ell coneixia per si s'en deixava cap. Desprès de donar-hi unes quantes voltes, mirar mapes i al final preguntar-ho directament al Centre del Parc de Collserola la resposta va ser clara, n'hi ha 7 encara que els noms donats pel Parc de la seva ubicació no coincideixen amb els dels maps, aquí van:

ECO al Turó de Valldaura.
LIMA al Puig de la Guàrdia.
INDIA al Turó del Fumet.
MIKEL al Puig Madrona.
KILO al Puig d'Olorda.
GOLF a Sant Pere Màrtir.
FOXTROT al temple del Tibidabo.

Doncs ni curts ni peretzozos el propi Miki, la Nuria, el Miki-Karpas, l'Epic i Charlie! vam trobar-nos al Velòdrom d'Horta disposats a enllaçar totes les torres per les trialeres i senders més fins de Collserola. La darrera Collserolada va ser fer 100km i sense donar-nos compte van passar prop de la majoria de les torres, així que aquest cop vam fer-ho en direcció contrària i naturalment anar a tocar totes les torres, sóm així de freakies, tralaralààà!!!!!

Per Llars Mundet la primera en caure va ser la de Valldaura i en la seva baixada trialera el Karpas ens va regalar un Karpazo (en idioma bisonte vol dir fotre's una òstia) i jo vaig punxar la roda.... la segona va ser la del Puig de la Guàrdia prop de Can Coll. La tercera en caure va ser la del Turó del Fumet i com que feia molta calor vam anar a rebentar el súper ilegal on el Ramonet fa les xispes!

La següent va ser la del Puig Madrona amb les seves dures rampotes de pujada que val la pena patir-les, perquè la baixada trialera és tremenda! I ja de camí cap al Puig d'Olorda, possiblement la més dura d'accedir-hi, ja que vam pujar per la cantera abandonada i entre les rampes i la calor es va fer dura. A dalt a més de la torre hi ha la Creu d'Olorda, una creu inmensa de pedra que mai havia vist. De fet aquesta era la única torre on no havia pujat mai. La baixada per sendero també digna de fer-la.

Ara ja només quedava la de Sant Pere Màrtir que en línia recta està allí mateix, però no ens podiem deixar de fer la trialera de can Pascual i desprès el Sendero Luminoso (aquest no no surt al mapa!) per pujar a la torre. I ja amb la feina feta passar per Tibidabo que a més de ser el darrer lloc de vigilància és el punt més alt de Collserola. I amb alegria i deshidratats pel Sol només quedava arribar al Velòdrom d'Horta.

Quants km van sortir? Quanta estona vam estar? Quin desnivell vam acumular? Ho voleu saber? Doncs res, ja sabeu quantes torres hi ha i on estàn ubicades, només toca pedalar una estona, visca!!!!!

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

At 03 de juliol, 2008 13:30, Blogger RAMONET said...

Tio ets pitjor que la Renfe. Collons 10 dies de retard.

 
At 03 de juliol, 2008 19:42, Blogger Nuria (Tnt) said...

Uff ja era hora! pensava que ho havia somiat aixó d'anar a fer les Torres :)

Ramonet ja has recuperat la neurona perduda?

 
At 05 de juliol, 2008 16:01, Blogger Karpas said...

Ahora kuando voy a currar solo veo torres y mas torres!!! estan por todos lados, noooo!!!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l