RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de juny 08, 2008

CAMPIONAT DE CATALUNYA
COPA CATALANA
MARATHON
by Ramonet

Per fi una cursa de marathon, ja començava a estar cansat de donar voltes a circuits rebentant la patata durant menys de 2 hores.
La llàstima que un altre cop ens hem ficat de fang fins a les orelles, ja ni m'enrecordo el que es una cursa en sec...Aixó si avui hem anat tot el ramat bisonte (Jo mismista, Robe, Carles, Carras, Epic i Carlos), ja feia temps d'això, això si Carlos(Kore) no ha corregut pero ha fet de relacions publiques-Mascota-Manager (anda que no disfrutas cabrón!!).
La cursa com he dit de fang fins a les orelles o com deia Lejarreta "me ha entrado agua hasta el abujero del c...". A mes del fang ens han fet creuar el mateix riu com a mínim 1000 cops, ja no sabia com passar, si passava caminant el riu em portava cap al mar, i si passava montat em queia de la bici. Com deia el Miki "¿Calia?", la part positiva es que et quedava la bici super neta cada cop que creuaves el riu.
Amb l'estat del terreny (fang i trialeres) i els pepinos de pujada la cursa s'ha fet durilla, a mes tota la cursa sol, des de el km 10 que he passat el Pons i Muñoz no he vist a ningú, i això que baixant per aquells rius de pedres i fang anava mes caminant que sobre la bici.
La crònica es breu però es que "estoy cansaooo" i fa mandra. A veure si algun bisonte fica la seva.
Al final 7è General 5è Elit
A uns 2 kms de la sortida.
Ese Robeeeee!! Avui la cadena se l'hi ha trencat 3 cops...
Charlie! "The ultra fondista man".
Carras "el que no cuida la mecanica" amb el Ribi i Miki, fijo que anaven a palos...
"Il Flaco" jo mismista.
Les fotos de BICICAT

4 Comments:

At 09 de juny, 2008 08:44, Blogger KORE said...

Gran día de lluvias si señor!!!! Joe si lo se me llevo la toalla, menudo moreno paletero que gasto en el cogote!!!!

 
At 09 de juny, 2008 10:49, Blogger Ro said...

La toalla para secarnos después de cruzar el rio, de zambullirnos en charcos de medio metro de fondo y de rebolcarnos por el lodo pegajoso cómo gorrinos en su charca!!!

Felicitats Ramone!!! Ets un puto crack. Joder com pujaves per l'asfalt i després per aquell prat ple de fang... L'últim cop que et vaig veure...

 
At 09 de juny, 2008 19:59, Blogger Charlie! said...

Jo Ramonet em posaria de genolls com a mostra de submissió, ets "majjjj grande que la Pantoja (de Puerto Rico, clar)" però tiu, si em poso en aquesta postura encara em surt fang i aigua de les orelles.

Una cursa tremenda, sort del potet d'oli que portava que m'ha salvat la cadena! La resta aigua, fang, merda, uns quants rampots....de tot!!!

 
At 09 de juny, 2008 22:03, Blogger CARRAS said...

Que gran Charlie, més que la Jurado! Es poden posar links als comentaris!!!!

Ramone: "Il puto amo" i punto!

Perdó...m´he equivocat.... L´autentic puto amo es KARLITROS!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l