RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de febrer 11, 2008

GRAN PREMI DE LA SELVA – BESCANÓ
by Charlie!

Aquesta setmana la grip ha atacat fort, així que l’Epic i jo els únics supervivents hem anat a rebentar la patata a Bescanó, un circuit que ja comença a ser mític, en dos anys és el tercer cop que hi anem. Per sort allí ens hem trobat a més gent com el Ribi, Noe, Núria, Curco, Ismael,….. i així fins uns centenars més. Com sempre cues kilomètriques per apuntar-se que fan retrassar considerablement la sortida i cap a la parrilla de sortida que és la cosa més abstracta que et puguis trobar!!! Alló és la guerra i si val tot, com sortir de darrera dels cotxes amagats, esperar uns centernars de metres desprès de la sortida, ciclistes esporàdics colant-se a les primeres posicions per fer cent metres i rebentar,.... per sort la cursa comença en pujada amb un rampot d’asfalt i de seguida la gravetat posa cadascú al seu lloc natural de cursa!
El circuit discurreix per on sempre però modificant el sentit i algunes zones noves, però es podria resumir que les pujades són rampotes dures mitg llargues i les baixades per pista ample i algún senderillo mitg tècnic, tot ciclable.

Aquesta darrera setmana ja he pogut entrenar amb normalitat, la grip ja ha remitit i he treballat tota la setmana a l’oficina plegant a la meva hora i tenint el temps necessari per entrenar, així que he notat una millora considerable encara que encara falta una mica més, només cal veure que l’any passat en aquesta mateixa cursa vaig quedar 4art. elit perdent a l’sprint amb el 3er. i aquest any he quedat el 12 elit. Aquest any entreno amb objectius diferents, no repetirè el de l’any passat que un cap de setmana estava a la parrilla per una cursa d’Open de 30km a muerte i el cap de setmana següent en una Brevet de 400km o en unes 24 Hores. El que m’omple és la llarga distància, així que entreno per això i per exemple no em veureu el pèl a l’Open de Barcelona i a gaires de Copa Catalana Massi, per dates coincideix amb els salvatges 45km de St. Hilari del Gran Premi de la Selva, els 100Km de les Guilleries o la Brevet 200. Potser si no hi ha cursa en faig alguna pel gustazo de fer-la, però poca cosa més. Tampoc estarè en la propera del Gran Premi de la Selva, coincideix amb la primera de Copa Catalana Marathon. Aquest any cauràn moltes 24 Hores, marathons i la joia de la corona, la TransAlp i possiblement la CristAlp, viscaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Tornant a Bescanó doncs res, rampots amunt i avall, al principi un troç amb el Curco i Maki, però al parar a treure una branca de la roda els he perdut i no els he pogut atrapar. Només he agafat al Diego i he fet amb ell tota la cursa fent-nos la goma mútuament, a les pujades més o menys igual i ell em treia una mica baixant per pista i jo li treia a ell baixant pels senderillos, fins que al rampot final abans d’encarar la zona d’arribada he arribat amb més xispa i li he tret un troç.
I una mica abans d’aquesta rampa final anavem rebentant la patata quan de sobte, d’un creuament de pistes pam! apareix l’Epic del no res, ha estat com una visió.... només he pogut dir-li un “quina colada cabrón!!!!!!” i és que el circuit en alguns punts no estava gaire ben marcat. Però com que és tot un senyor, ha fet mitja volta i a continuat per on s’ha confós, es veu que les marques de guix del terra estaven mitg esborrades, quina putada!!
A l’arribada una estona xerrant amb la gent i amb l’Epic hem rodat una hora per mític carrilet d’Olot amb un dia de collons.

P.D. La foto és del mític Peugeot 205 i de la mítica frase que porta enganxada al vidre que diu "Contigo al fin del mundo".... de moment es va complint, fins que rebenti!!!


[Classificació cursa]
[Classificació campionat]

7 Comments:

At 12 de febrer, 2008 13:16, Blogger Carlesepic said...

He estat llegint la crònica que té en Ventura a la seva pàgina i també diu que va tenir problemes amb el marcatge. Jo només vull afegir una coseta, per allí a on em vaig colar hi havien unes quantes traces de pneumàtic, per això vaig seguir baixant tot convençut. O sigui que poso molt en dubte la classificació d'aquest cap de setmana. Que tiene mas trampa que una escopeta de feria.

 
At 12 de febrer, 2008 13:43, Blogger Ro said...

Jo el que flipo bastant és amb que el 4art quedés a 11 minuts!!!

Charlestes no ploris tant que ja mateix tenim les Marathon aquí!!! Visca, visca!!!

 
At 12 de febrer, 2008 14:20, Anonymous david said...

Epic, no sabia que a les estones lliure, a part d'entrenar, et dediques a disenyar bosses per bici.

http://epicdesigns-ak.blogspot.com/

David

 
At 12 de febrer, 2008 18:46, Blogger Blanesalcor said...

Jajajaja, el xaval és com una navalla suïssa, val per tot !!!!!

 
At 13 de febrer, 2008 15:09, Blogger Carlesepic said...

Doncs si per que negar-ho, soc un tio polivalent.

De les boses no puc opinar, però quin tros de pneumàtic que porten les bicis!, que Charlie!! encara defenses la teoria que amb roda gruixuda es roda millor que amb roda prima? doncs si amb aquets pneumàtics tens els collon.... de dir que rodes igual de fi ........ et pago els pneumàtics, que si jo porto 1.9 allò per lo menys és 36.2 i a més amb claus!!!!

 
At 13 de febrer, 2008 15:39, Blogger dani said...

Epic, epic, valens que seras pare, però tampoc cal donar-te tanta cova, no? Que si escopeta, que si designer, pero tu no eras un empresario de la costrusion??

 
At 13 de febrer, 2008 20:20, Blogger Carlesepic said...

Amic Dani sóc l'esterotip de constructor amb la camisa oberta, la cadena d'or, quatre péls mal posats al pit i un misto a la boca. La frase que dic sempre als clients és: "Eto va a subir un pico eing!", no falla mai.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

l