RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, d’agost 08, 2007

ELS ESQUIVADORS DE PLUJA
by Charlie! (l'home de la mitja neurona)
.
Desprès de moltes setmanes rodant sol per la carretera, avui aprofitant la jornada intensiva he sortit amb el Ramonet en carretera i.... no ens hem mullat!!!!!!!!!!! El cel pintava negre pluja de collons, però quan sortíem de Barcelona començava a caure quatre gotes que han desaparegut de seguida, pujant per Vallgorguina feia poc que havia diluviat i entrant de nou a Barcelona semblava que també havia caigut la del pulp no feia gaire, visca!!!!!!
I això que tot dos portem el mateix model de bici, que es diu AQUA..... ja-ja-ja..... quina xispaaaaaa!!!!!
.
Barcelona - Montcada - ctra. de la Roca - Montmeló - Vallderiolf - Granollers - Cardedeu - Llinars - Vilalba Sasserra - Sant Celoni - Vallgorguina - Arenys de Munt - Arenys de Mar - Mataró - Camí del Mig i desprès per urbanitzacions fins a Montgat (variant marca de la casa by Ramonet... anda que el cabrón no ha hagut de donar voltes i més voltes per urbanitzacions per donar amb el camí bo.....) - Badalona - Barcelona.
.
03:45:05h
118,9km
32,4km/h (merda de semàfors per creuar Badalona que ens han fotut la mitja!!!!!)
1.075m desv. pos. acc.
I demà.......... més!!!!!!!!!!!!!!

l